良心警辭職內幕真相

1414 回覆
7590 Like 119 Dislike
咪on9啦
警犬都有好人
良咩心?
721先醒就可以洗底呀?
之前應承左永遠唔會原諒警察,講到做到
推 唔知真定假但今時今日先話辭職都好極有限 唔係仲幻想現時警隊有好人呀?
如果依家佢真心掉轉槍頭
爆晒入面d野最好

依家爆既野可有可無咁
呢d文人人寫到
我都可以扮popo出返篇"一個良心白衫心聲"
上個po 嘅正確用法係share 俾藍絲睇,剝左狗皮仲係咪狗,大家心照
都唔明點解仲有咁有多人覺得警察仲有好人
香港人承諾過一世不原諒黑警
警察係香港最低賤無良既行業
生生世世 定不原諒
唔會原諒
辭職 之後可以唔搞住
但唔好追返轉頭又話一筆勾銷
香港人真係太易呃
唔原諒
Pushhhhhhhhh

好彩無信
所以無論有幾多條片係到不停講咩總有好警察
收皮啦!
無一隻狗係無辜的
冇一個係無辜
推到阿諾舒華辛力加都轉twitter 呢單嘢 !!

奮進行動獲國際認同
1 張相片

「奮進行動」獲「阿諾國際體育節(亞洲站)」選為指定慈善團體。該體育節由國際影星阿諾舒華辛力加發起,旨在促進健康生活模式。有關活動於八月二十日至二十一日在亞洲國際博覽館舉行。政務司司長林鄭月娥和阿諾舒華辛力加於八月十九日亦有出席開展該體育節的商務午宴。

「奮進行動」是由警務人員領導的慈善團體,透過推廣體育運動,協助弱勢背景的青少年積極面對人生,與警隊攜手打擊罪行。在商務午宴期間,警員葉文權代表「奮進行動」致辭,並分享他曾經是邊緣青年,在加入「奮進行動」後,改過自新,最終成為警務人員的勵志故事。

林鄭月娥讚揚「奮進行動」所有義工的無私奉獻,並肯定體育活動能有效為邊緣青少年帶來正面影響,亦讚賞葉文權的優秀表現。阿諾舒華辛力加表示因其父親為警察,對於能與「奮進行動」結誼深感榮幸。他並向「奮進行動」捐贈五萬元善款,由葉文權代表「奮進行動」接收支票。
而家比個p牌仔有風向帶到繼續令黑警無內部矛盾
將個白衫變做藍衫仲要由無份係元朗變到有份去元朗
咁成件事已經錯哂 本來比左個好好既文宣大家
p牌仔一下破壞左
p牌仔而家將黑改成白 白改成黑
同時令大家著眼點錯哂
而家個核彈已經失效
連登仔無腦到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞