【緊急整合】用真身號碼喺tg講發夢即刻刪除AC,教埋你重開

1001 回覆
2079 Like 14 Dislike
隔離post已有人驗證
只要入晒香港所有電話號碼
TG上就會顯示個電話號碼講嘅野
而唔係你自己set個display name
無論你private setting較乜都係無撚用
唔好再自欺欺人
亦即係話只要班狗而家只要寫個program
入晒全港所有號碼
再trace返去電訊商到
就搵到邊個講發夢嘅野

//
大家認真啲得唔得,樓主其實講得冇錯,我昨天都做咗個實驗,發現telegram喺香港真係好危險!!!!
首先我加1萬個電話入我部android contact list, 我揀咗6018 0000至 6018 9999

然後入telegram contact list 睇,真係add到堆人

之後我是但揀啲group睇下裡,驚嚇嘅事件發生了,個電話顯示出嚟

最驚嘅係,我可以睇你講過咩

//

保障自己
馬上按以下連結delete ac
https://my.telegram.org/auth?to=delete

delete ac後會顯示為deleted account

DELETE AC 重開AC,唔洗買太空卡嘅!
解決方法
1. download textnow
2. 用廢email申請ac
3. area code入美國嘅area code e.g. 212 / 315 / 332
4. +1-(area code)-(number) 就係你嘅假美國號碼
5. 去TG setting > 撳你個名 > change number > 入你textnow個號碼
6. 去textnow收code
7. 入返TG打code > 成功轉太空number
823香港之路
push
買太空卡先係100%安全 你用textnow既係得 會隱藏到你電話

但你save左朋友既電話 都係會照show出黎

最安全就係買多太空卡黎開 + 唔好話俾人知個太空卡no.

721 811
急推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞