[置頂]今日823人鏈!!今日823人鏈!!全世界一定要到!!

3008 回覆
2277 Like 19 Dislike
今日夜晚7點人鏈!!

823人鏈 點解咁重要?

1.改變好多人對和理非只有遊行集會既印象
依家佢哋難免已經/開始厭
無咗一開始對事件咁高熱情同關注
今次我地參考鄰國既做法
可以帶俾人新鮮感
又提高返佢地既關注度

2.手牽手俾人既感覺係 團結
呢個做法俾到人覺得 我哋手足係心連心
團結一致去對抗呢個政權 WE CONNECT
反映到社會某啲人不停 分化 割蓆
而見到我地
不分化 不割蓆 不分和勇
對我地既好感度亦會提升

3.又再提高世界關注度
因為呢一次係借鑒其他既國家
本身呢個係他國革命歷史
依家基於香港情況 係非常符合
有個底既關係 有啲外國人對人鏈已經有所認識
再見返 記憶就會第一時間喚起三十年被打壓既人群
將三十年前他國被打壓既狀況 連住 今日既香港
示威者既信念 從未有改變

4.係溝女溝仔既好時機
借啲易拖手仔

所以今日全世界
放下你一向係呢場運動做咩職位
拾起手足既手 向世界宣言!

我地100萬 200萬 170萬
再加埋咁多位為呢場運動已犧牲既義士
唔可以輸!
希望大家嚟緊呢幾日 係未來 都加油
呢個係長期抗爭 我地咁多人同佢一齊鬥毅力
我哋香港人 打不死!

光復香港
時代革命
五大訴求
缺一不可

823 7點 各出口見!

824 825 或之後都見!

ps.打完無po無save就彈咗又打多次
借朋友ac
慎防黑惡勢力蔓延禍港,提防本地非法操縱妓女賣淫集團

鑒於近日有無辜香港市民慘遭黑勢力人仕襲擊,現懇切呼籲各香港市民不論男女,請慎防本地非法操縱妓女賣淫集團,保障自身安全,萬事小心,切忌助長黑惡勢力氣焰
小建議
排好位後開著手機電筒
照爆成個香港
光過街燈
港九新界不再黑暗
希望推到聽日朝早返工既人見到
放工直落!!!

推上熱門!!
823人鏈 824機場(七點)觀塘(一點) 825荃葵青
推1/10
推2/10
推3/10
推4/10
推5/10
放左工,做完野,落去排下隊,互相打下氣!
推6/10
823人鏈 824機場(七點)觀塘(一點) 825荃葵青
823! 823! 823!
有冇話主要咩站 個個站同時各拖各?
無錯 就係要排到一條鏈 要夠多人先得!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn8obEeNEp4bN-uOJ95qL1tckBql7WIJ5poZR6Xa4BF9hG8w/viewform

去呢度登記,仲可以留意住各區既登記狀況黎決定去邊度補位!
自推7/10
今日823 7點!!824!825!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞