【海外戰線求援】加拿大中文電台散播721假新聞以及抹黑爆眼義士

177 回覆
166 Like 1 Dislike
唔會啦,大佬人哋大水喉點會執
你睇佢間abderdeen 就知啦
d 鋪頭一半以上都係佢自己開嘅
柒到
垃圾支那咪撚荼毒加拿大藉華人 屌你老母
又係星島?
各國都埋伏咗好多中國間諜

基本上,民主同社福保障愈成熟嘅地方,就愈多支狗共諜!!!!
試過google drive未
封埋啦
google drive 咁快封,咁撚神,可以試吓加密先再放起google
個個走晒去避難

唔道歉

繼續屌柒佢
既然講到咁冇問題
佢又洗咩辭職?
西人免費報都有講

Fairchild Radio broadcaster resigns after Metro Vancouver uproar over commentary about white-shirted thugs
https://www.straight.com/news/1291856/fairchild-radio-broadcaster-resigns-after-community-uproar-over-commentary-about-white
屌佢老母,二戰中日都互有攻守,抗乜撚日
事發幾日,新時代一直冇做出交代
冇道歉,反而當梁燕城繼續講埋d似中立但繼續顛倒是非嘅論點
正如樓上所講,互有攻防呢句響而家嘅情況根本唔適合
正如一個女人被強姦嘅途中踢咗強姦犯一腳
咁個強姦犯就唔洗拉?
事實上,而家幾百個白衫嘅施暴者當中,告咗幾多個?
相比之下,有幾多示威手足已經被判埋?
新時代集團唔洗旨意拖28日等件事過咗CSBC嘅追究期!
龜縮啦,唔通企出來企出來做把
溫哥華呢條仆街快啲落地獄
呢啲仆街落地獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞