[屌]何韻詩向全世界介紹連登係今次運動如何發揮作用

464 回覆
268 Like 743 Dislike
豬閪即是豬閪
連登仔比偶像代表唔係應該拍晒手掌架咩?
早幾日大家仲話勿分化
hocc唔屌得架啵
又屈
點解係加多腳 提左lihkg又點 唔明你地concern個位係邊
做下正經野推下行動post啦
佢講科技既SUMMIT
平台同大台都唔識分?BBC之前都有講lihkg喇。
喂咪再屈啦
大台係香討同Bb condom 呀
其實我覺得佢做得冇錯,一係唔揚,一係就揚到全世界都知,本身連登喺香港同國內好出名但外國冇人知,唔上唔落,如果可以做到世界知名,政府就唔可以隨便搞。而家佢向國際介紹連登,未嘗唔係一件好事。講真中共一早知連登係戰略要地,你哋重扮咩啫?
824觀塘區遊行
內容:
1. 五大訴求、缺一不可
2. 監控燈柱、侵犯私穩

日期:24/8/2019
時間:1300集會、1330遊行、1600解散
集會地點:駿業街公園遊樂場
遊行路線:駿業街公園遊樂場 零碳天地解散

公海: http://t.me/kt824discuss
資訊發佈: http://t.me/kt824info
文宣: http://t.me/kt824promo
根本hocc講唔講,呢到一早已經俾中共,犬mon post , 唔提就當唔存在
無得否認依度係集合咗好多人嘅意見
狗都睇緊啦 做得出怕乜認
係bbkingdom呀
除左香港人冇人會睇得明介紹黎做乜鳩
連登仔最叻就係玩割蓆
真係好撚on9 連登最鍾意屌自己人
平時拎香討BK玩下膠真係當有人信
真心好失望,仲以為今次啲隊友好過當年雨傘革命,但點知都係唔撚用腦嘅。

我地嘅敵人點會唔知道唔清楚連登嘅作用同扮演緊咩角色,佢地又近我地,又派咗好多五毛同特務收風,佢對連登一早起得清清楚楚啦。

反而係外國對香港示威唔清楚係咩一回事,老老豆豆就算當年法國黃背心示威我都唔知來龍去脈啦,啲外國人睇我地咪又係咁,依家將連登公開,拎返啲知名度,甚至塑造成革命基地,即使敵人對連登出手,我地都可以用依家建立嘅reputation去求救,反而我唔知出名對我地將來行事有咩壞處

你地班on9屌人前可唔可以用一用腦

連登仔出名藍
愛國愛黨搵連登
一早有風向狗 黑警mon post啦
唔通真係「何韻詩唔講真係唔知有lihkg呀」?
連登早就入咗中共港共黑名單
宜家想推俾c9 kingdom 已經太遲喇
唔想成日屌左膠
但唔好on9得唔得
好撚on9呀樓上班傻9 係連登就連登啦,有咩問題呀,你估宜家喺到講babykingdom就改變到咩,弱智
關連登咩事
今次食死貓
愛國愛黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞