[屈大台] 淋病 : 無大台我就起個大台比你

438 回覆
1567 Like 19 Dislike
宜家有好多人好樂觀,但我覺得宜家反而要好審慎,如果唔係到頭來希望落空就麻煩

有幾樣嘢唔好當真:
> 一啲偏開放嘅建製派話可以撤回惡法同成立獨立調查委員會,呢啲只係吹風咀砲,無成本無責任
> 有人話十一係底線,之前一定要攪掂,我就認為一半半,對於共産黨政權先最緊要,面子? 必要時掉埋一邊都重得
> 關於美國嘅香港人權法案,我估共産黨係wfc,因為一早已有大陸人被類似嘅法案制裁,而今次只係多幾個香港人同大陸人罷了

總之大家keep住做嘢啦
個個係佢個大台咋 關我撚事
柒婆加一堆建制吹和理非飛
只係爭取時間去重新部署

依家就好似當年羅馬打漢尼拔咁
唔再同你前線硬碰
反而走去搞晒你所有補給點同後援
(HSBC, AA, HKU, 國泰, MTR)
之後佢再一之過硬碰同清算抗爭者
抗爭者個力量就會細好多
由前高官,建制派前議員,奶共校長,投降派樞機組成嘅大台,淺黃都唔信啦下話
經歷左成兩個月政府嘅打壓加抹黑,仲企喺示威者個邊嘅人照計都稍為有些少辨別是非嘅能掛力
你明白緊係好
有好多人時事跟得唔貼, 唔知
真係會信左
希望你可以幫手宣揚比佢地聽
個「大台」係假既, 代表唔到抗爭者
被大台既小心日後被清算
下場唔止坐十年
叫林鄭條臭閪 想對話
就直接落前線
不過都要班狗找撚左數先
自己同自己傾
籌安會而已

【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告

https://lih.kg/dHmAvS
FF, 呢條橋可能係一心二用
條八婆應該係北京同香港都好撚憎佢想佢死㗎啦,所以都唔使俾面條八婆

但係呢...
如果個大台俾佢成功到,唔做嘢就耍到香港人,咁對共産黨very good啦
如果佢地見勢色唔對,呢個時候就變咗唐英年嘅上台階
所以唐英年入去有機會盡講好話...
人手置頂
唔好高估佢地既政府知識同智慧
呢個實際

有機場人員已經比人炒
仲有嗰位醫生議員
見到個名單都知唔WORK
其實有咩好傾,五大訴求有D UP 兩句就OK 既都唔撚去做
點信你真心傾
柒婆你自己諗下5條做到幾條先再諗傾啦
大台不了
搵班商家做人民代表???代表佢自己d利益 ? 五大訴求 缺一不可 做好加 解散警隊!
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞