4月獨遊大阪東京, 有冇人一齊玩?

51 回覆
0 Like 3 Dislike
大阪讀書 想搵伴去遊樂園 唔係usj
麻煩友勿加

Tg: delaynomorehey

紅巴 27歲(希望大家年紀差唔多)

咩遊樂園?
巴打來東京搵我玩
咩都玩得
巴打來東京搵我玩
咩都玩得

巴打住東京? 之前去2次都未去過箱根, 輕井澤呢d, 有冇咩推介?
4月3飛 京都
4月3飛 京都

有咩野玩? with fds?
麻煩友勿加

咩遊樂園?

大阪行程我諗住去周遊卡有優惠既景點, 另外會入場睇飛腳比賽
東京會去上次冇去既景點
麻煩友勿加

咩遊樂園?

OK WOR好似幾刺激
東京會去上次冇去既景點

巴打都係去呢2到? 幾時去?
東京會去上次冇去既景點

巴打都係去呢2到? 幾時去?

21號過去東京
同女朋友5-11。會落京都,會去名古屋。都會飛埋沖繩。趕到痴線
同女朋友5-11。會落京都,會去名古屋。都會飛埋沖繩。趕到痴線

點解玩到咁散既?

我陪你女朋友去, 你自己行住先OK?
4月3飛 京都

一個
4月3飛 京都

一個

我都係一個人, 有咩節目
無人去大阪?
4月5-10係大阪
10號晚飛去東京,留到15號晚

行程未定, 有冇人都係獨遊/有行程suggest

4月6號到12 在東京
我同朋友2個人,但所有行程都未傾
只係book 左airbnb
毒遊留名
我4月1號開始放假,只係想有熟路既巴打帶領遊下日本見識,行程無所謂。有興趣一齊遊日本既巴打請add tg

利申 巴打
tg: ptw2210
去日本既巴打係地係book民宿定酒店多,我一支公去未諗到住咩好
去日本既巴打係地係book民宿定酒店多,我一支公去未諗到住咩好

Air bnb la 住hostel都得 但係可能有1,2日住溫泉旅館

Air bnb la 住hostel都得 但係可能有1,2日住溫泉旅館

我自己一個去book左APA
巴打來東京搵我玩
咩都玩得

呢個週未黎,巴打係咪可以出黎玩
5月中至5月尾諗緊去日本定台灣獨遊
好想去日本但自己唔知頭唔知路,有無巴絲分享下行程/心得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞