將軍澳斬人畜牲起底

922 回覆
1796 Like 23 Dislike
將軍澳景林邨連儂隧道本月 20 日凌晨發生持刀傷人案,三人受傷。案件今日(22 日)上午在觀塘裁判法院提堂。50 歲被告洪震被控三項傷人罪,不准保釋需要還柙,案件押後至 10 月 17 日再提訊。

冇得保釋 fact checked
不過係啱啱既新聞
唔知樓上係問米fc定坐時光機fc

https://thestandnews.com/politics/%E5%B0%87%E8%BB%8D%E6%BE%B3%E9%80%A3%E5%84%82%E9%9A%A7%E9%81%93%E6%96%AC%E4%BA%BA%E6%A1%88-%E8%A2%AB%E5%91%8A%E4%B8%8D%E5%87%86%E4%BF%9D%E9%87%8B-10%E6%9C%88%E4%B8%AD%E5%86%8D%E8%A8%8A/?fbclid=IwAR2WBj0ojqQGiNLJZFFTo-90mSMyaU6ziMrFqhArdiHTWwG4UtxwjC3MsL0
我忍唔住啦
Push
千奇唔好推啊
A2 紙,全家照,連農牆
仆街了,原來有屋企人
成家都係蝗樣
要話比佢老母知 個仔斬人比人捉左 坐硬架啦 你都等唔到佢出冊
對住呢啲喪心病狂既人 無需一丁點憐憫
得閒幫佢叫下外賣先
不推不是人
大家做野
搞死佢妻兒先
如果咁就告唔入,我殺完人將自己Facebook 啲相公開任睇,擔埋上各大網站咪得囉?
不如你試下搵法律巴絲解答下你呢條問題啦
823人鏈 824機場觀塘 825荃葵青

你對仔女有你呢個仆街老豆
大69
因為佢爸媽 佢先右手出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞