【保險理財】新手入行惡唔惡做?

26 回覆
1 Like 2 Dislike
aia axa,永明,保誠?我聽d講座個個都話開1頭好基3,後尾又升職又帶team咁。真係咁易做?個個都係百萬圓桌會員
唔好做.. 入100個死99個 想叫你做下線緊係吹到好易做
sell saving insurance 香港人鍾意自己儲錢,危疾就好d 叫有需要,但要同銀行爭,你多有錢朋友就可以試
睇你年紀
同埋如果你係基層 身邊啲人都係基層咪難做
想知佢地點諗野?我都考慮緊入唔入行,佢地係咁催你唔係唔入呀?你想成世打份牛工?無用嫁你,諗咁耐。即食麵咩一煮就食得
除非你有d 有錢uncle auntie 射住唔係等死
老母做左呢行20年
發左達未?每月3萬?
你做呢份就真係打份牛工
除非學樓上咁講
你有大陸親戚想走資用水喉射撚住你
唔係? 腳搭實地啦
而家都冇以前咁好做啦
但真係要好勤力見客
同埋識sale
間間產品都差唔多 點說服人買你個間都係問題
所以識得多人先重要
或者掛2號牌 賣下車險旅遊保
吹撚到勤力就得 咁冇人倒垃圾洗碗啦
周圍r客囉

依家吹咁行vhis 實有得做

不過vhis 佣少多野跟手尾,但打好關係就有機會開life 單
應該係迪士尼跳下舞好搵啲
多中國親戚朋友要走資咪好
Year 2咩都唔識summer俾人水左入行,跟過manager見下客咁,其實老實講睇落幾自由,周圍去見客,唔洗成日困係office,不過前提係你有客囉
啲乜乜柒柒半年MDRT十有八九都係老細簽完單落埋你名,帳面你咪開到單,私底下就
每月最少8千支出,你建唔建議我做,由零開始?
家用4千,水,電,煤加上網電話保險加埋四千
要陪瞓?
如果有A屎你仲敢唔敢去屌?
酒店。17000個月未計花紅
可以成日跟上司出入高檔場合食貴價野
理財策劃師
個名都j死人
做返酒店算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞