【突發要人】十幾晚無訓齋食營多整咗時間線&事件分類平台,急要大家一齊砌返成件事

866 回覆
1451 Like 4 Dislike
整左我想整果樣野
幫推
把打多謝你
幫推
P牌手推
nice
大大力推
push
巴絲們
雖然個PO有啲沉底,但唔代表我地停咗手架,希望大家可以再幫推。

[UPDATE]經過一連幾日嘅努力,同埋大家不斷畀料入黎,8月 16日之後嘅重要事件基本上都可以喺 timeline 搵到啦! 接住落黎我地會繼續改善收集data 嘅方法,未來幾日有啲野想大家幫手。
- :airplane:希望大家搵多啲812 - 814 (機場2日同深水埗衝突)嘅事件
- :video_camera:已經係timeline 上有嘅事件,可以繼續報video
記住記住記住 只收已經上載到 public domin如 youtube/fb等video,或新聞片段

另外,我哋需要多啲手足幫忙整理資料同校對,如果
- 你地有興趣
- 唔介意同我哋一齊捱營多 :ramen:
- 可以 commit 到每周 4-6 小時

請喺未來幾日submit 2-3 個事件,並喺tg id後加( 想幫手收集資料), 今個星期稍後會開始聯絡各位
YO~我係臉書專頁「書生百用」的管理人,之前出過「建制藍絲專頁大集合」https://thestandnews.com/politics/%E5%BB%BA%E5%88%B6%E8%97%8D%E7%B5%B2%E8%87%89%E6%9B%B8%E5%B0%88%E9%A0%81%E5%8F%8A%E7%A4%BE%E7%BE%A4%E5%A4%A7%E9%9B%86%E5%90%88-fb-page-group/

我自己都搜集緊資料關於警察濫權同今次運動的時間線,可以幫手。我唔知點聯絡你,你有興趣就臉書 inbox 我的page
Up
有無D 位係UPLOAD 返某一日既片方便俾人搵返,
之後上法庭之類要用, 係絕對幫到手足
Up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞