微博最新風向: 將軍澳女子被斬, 是自導自演, 嫁禍警察和政府

314 回覆
87 Like 388 Dislike
藍屍睇到未呀 你地呀爺同你地割蓆呀

難為斬人個條仆街藍屍, 原本以為想表達愛國之情, 依加比大陸仔話你黃屍扮藍屍呀

但睇番港共經常性跟中共吹既風, 會唔會今次搵個扮羅湖入境既人, 過多陣調查完, 會話發現係黃絲傷害自己手足去博同情

大家要知道, 中共港共黑警冇野做唔出, 黑既都話成白

大家一定要小心提防, 班人根本咩歪理都講得出, 而班大陸人比官方洗曬腦

我見想下有人為左愛國自編自導自演叫人斬自己斬到危殆
人地話有留意我地論壇喎, 咁點解你條死五毛冇 share 黑警醫院私刑上微博呀

點解唔係個個地方, 只係靠一個網絡, 冇親眼睇親耳聽, 冇足夠既資料, 透過一道牆

就可以明白曬成個世界既真理, 中國人真係好勁

中國人咁愛國, 叫佢自己自插兩刀屈香港人都得啦
佢地以為全世界d人都好似佢地咁命賤
派人落香港燒死警察都諗得出! 依D老作點會講唔出呀!
證明中囯網民都頂唔順中共行徑,輿論就嚟反噬了
港共成日跟中共啲風, 我就睇下過多幾日

班黑警彈出黎話, 懷疑係黃絲策謀自導自演
樂伽公寓事件也是自導自演
都係別有用心的外國勢力人士搞出來
唔洗再出post問咩核彈割唔割
割硬 藍絲射既點會唔割
中共想吹咩風 大家睇睇微博就知

得閒上下微博, 你會見到好多不可思議既言論

希望睇得多微博各位唔好比中共洗腦
多可憐
其實嗰個係習近平既親信
轉登派落黎
藍絲支耶狗真係全部on99
照直報你先驚啦屌

成班愚民
睇得多支那嘢真係好易神經錯亂
無資訊流通自由、無獨立思考能力、無道德價值觀。好撚可憐
真心on撚尻
拉咗個50歲操大陸口音既男子都仲可以話係香港人做,犀利
真正愛国愛愛党直接斬死
引發群眾愛国情懷
好多內地同包 咁留意香港論壇架

但見到咁多香港真實新聞同事實, 仍然堅持接受中共講既一套, 中共洗腦的確好勁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞