[突發 又一核彈] 有英國駐港領事館職員於中國失蹤

349 回覆
666 Like 5 Dislike
領事館職員都捉
大英帝國真係...
你估係香港咩,嗰到係割讓地帶,俾人lum左都冇人知
唔係搞尻你領事館職員都唔出聲下話?
出現既時候希望未係精神失常..
英國快啲做野啦
1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 就打0852
記得confirm email!!!

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402

或者你冇bno唔關你事, 就係因為你冇所以先更加要簽, 你要明白可能你阿爸阿媽有bno又或者你嘅伴侶有bno, 到時真係平咗權嘅時候你阿爸阿媽可以傳畀你, 親人/伴侶團聚 etc.

你或者會覺得香港是我家, 我點解要走, 但係麻煩各位都諗下我哋有700+個義士畀人拉咗, 假設佢哋阿爸阿媽或者伴侶係有bno, 而bno又平到權嘅話, 就算佢哋有冇犯罪紀錄, 佢哋都可以有, 佢哋700+個人為咗我哋, 放棄咗自己嘅前途, 而家叫你簽個名啫, 衰咗最多咪嘥你一分鐘但係成功咗你有機會幫到佢哋製造一個更好更安全嘅未來
搵支港 01?傻的嗎?
放埋喺其他社交平台會多啲人簽
究竟要集齊幾粒核彈先會爆炸
係西九站俾公安塔
推到記者見到!!
報俾大使館迫英國出聲
一地兩檢,哈
已經有係自己ig叫朋友簽過 twitter都有係支持bno平權既議員到cm
大家一齊推出去 美國聯署就簽得咁快呢個都係好重要㗎
想像下有幾十萬BC 面臨人道危機
英美聯軍
成日話洗頭鐵 通車一年都未夠就第一單
當初根本唔應該比執法權 好似Eurostar咁嘅形式做
再唔係應該成個關擺上福田
報俾英國傳媒政府先會出聲
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞