[轉貼] 青蛙Pepe之父回應本人:Pepe與香港市民同在

340 回覆
2645 Like 3 Dislike
最近太壓抑。
Pepe真係好得意又搞笑
推し
光復青蛙
Push
Push
還返隻眼畀女義士
我畫左少少連狗連豬Pepe嘅畫,meme,sticker(英文文宣全面進場!)
https://lih.kg/1499549

入嚟放英文文宣!
【核彈】-香港官方Pepe與深圳公司聯手在香港吸血

香港官方Pepe the frog 所謂的美國代理授權跟本就係 美國玩具公司 ”KKONES“ 而依間公司owner係 深圳公司 (Shenzhen Weizhike Technology Co., Ltd)。點解可以仆街到扮哂本地企業又話黃店。其實正版pepe 公仔2017年已在Amazon上架,點解早唔出遲唔出,係今年敏感時刻出黎呃黃絲錢,人血饅頭一盒麻雀賣$1488。香港人好好呃咩?

仲要一開始同 U magazine Crossover 出 pepe tote bag ,紅底中資 x 藍撚到黑媒體。真係絕配 (U magazine under 經濟日報而創辦人石鏡泉支持721
支持籐條打仔)

我唔撚柒會比一蚊你班仆街呃,pepe 係屬於每一個香港人而唔係比你地班大陸狗用黎呃香港人錢。

大家齊心推到比原創人matt 知,就算係代理都要由黃色經濟圈買(就算眾籌也要買),再授權比黃店賣。向中資說不!比D 骨氣啦香港人
仲要開中環Pepe官方限定店,食屎啦 (21/12 - 24/12)
@pepe the frog hong kong

廣傳唔好中伏 ~ 我覺得聽日會好多人9衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞