[I/A] Marvel Future Fight [53] 升咗Silver Surfer未?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咁都係全up抵屌d
咁都要睇你需求既
一陣你想要狂怒打PVE用
點知出哂權威破壞都DUP春
調返轉你想打PVP佢又出哂狂怒比你都唔好
如果唔急買衫應該等到黑色星期5先?
新手進度暫時買左cm,浪人,神秘法師
想追加米娃/小美/隱身蜘蛛
初步計過我d讚如果買1750 半價應該夠買 3個角色
反正我宜家再買都無錢同料再搞t2 (前面買左個d一隻都未夠料升)
好似以影域30做目標先
個人建議平時6折都買左先
起碼你夠打到30層影域
每星期拎晒30層資源幫到你更快升多啲T2

同埋每日任務有25水晶 一星期做齊又有多30
同埋每隻人升50、60lv又有水晶送

儲到黑五買當然最抵 但你如果打唔到終極世界王(目標第五層) 影域30層 你都損失左好多資源
距離黑五都至少12個星期既資源
同埋每日任務有25水晶 一星期做齊又有多30
同埋每隻人升50、60lv又有水晶送
呢d日日都keep 住做,但其他對我黎講堅有難度
所以要買制服影域先由5層10層15層為目標咁打上去 因為送生體 加埋每星期有225生體 好緊要
終極世界王以第一層為目標先 有T2應該睇下走位都夠打

我果陣制服跟住下面條youtube片買
https://youtu.be/OOvuarFy9wk
不過8、9可以唔駛買住
而anti venom一定要買我依家打世界王都靠佢補命

你有時間可以睇下呢個YouTube channel
佢講解得幾好對新手好有幫助
Btw 制服有新買新 佢條舊片黎 蜘蛛俠far from home果兩套都勁過iron spider果套
唔該巴打我即刻睇左先
新手玩咗2個月多少少
影域打到第26層 世界王平均打2-3層
拳巴原來dream國度
對呀你好
買左兩件,收手算
升末日好撚貴
狂怒除空抽可以點拎
左*
WB 20層以上果D箱
SL 30層以上果D箱
星期六11點後打吞精
即係熱血都唔會出?
熱血係出龜頭果粒CTP姐嘛
我抽到能量攻擊同縮短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞