請admin清理中共網軍account

839 回覆
1388 Like 5 Dislike
係又點唔係又點?

假設一個警察, 但一街都係賊, 一個警察會捉得晒啲賊? 如果力量有限的話, 揀個破壞性相對比較大嘅嚟捉, 合情合理.

你喺#663所講嘅同本post題目完全無關。所以你係轉移視線。#4 係唔係都好,佢唔係你講嘅,而家係話緊你對一個“叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手”嘅post入面轉移視線,人哋有無咁做同你有無咁做無關。唔該你唔好轉移視線去其他人身上
係又點唔係又點?

假設一個警察, 但一街都係賊, 一個警察會捉得晒啲賊? 如果力量有限的話, 揀個破壞性相對比較大嘅嚟捉, 合情合理. 你覺得少時間我就要做? 你出糧畀我? 我唔洗做唔洗玩唔洗睇其他我想睇嘅post? 你都on 99

你喺#663所講嘅同本post題目完全無關。所以你係轉移視線。#4 係唔係都好,佢唔係你講嘅,而家係話緊你對一個“叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手”嘅post入面轉移視線,人哋有無咁做同你有無咁做無關。唔該你唔好轉移視線去其他人身上
你#702話: 係就點解你唔屌佢?
係又點唔係又點?

假設一個警察, 但一街都係賊, 一個警察會捉得晒啲賊? 如果力量有限的話, 揀個破壞性相對比較大嘅嚟捉, 合情合理. 你覺得少時間我就要做? 你出糧畀我? 我唔洗做唔洗玩唔洗睇其他我想睇嘅post? 你都on 99

支持
你#702話: 係就點解你唔屌佢?
係又點唔係又點?

雙重標準係你老屈. 原因如下, 上面都已經提過

雙重標準係你老屈. 原因如下, 上面都已經提過

呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
質疑乜?

呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
得, 第一, 拎出理據. 第二, 唔好用死loop 問題去轉移視線
你要指出的話, 就畀出理據. 但你無. 所以你呢啲係用老屈去轉移視線

你要指出的話, 就畀出理據. 但你無. 所以你呢啲係用老屈去轉移視線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞