[中立區]推到完場 巴塞隆拿 vs 巴黎聖日耳門

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
最多變數應該係psg 太多黃牌係身
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

好計WO 一早PSG出3個工兵正選 一開波打鳩對面咪得囉
屌 半場換走lucas入dima打反擊啦 都唔知踢乜柒
除左華拉堤無人出到波 拉比奧特又係咁斷
屌老母 中場爆炸

上場條中場線幾撚勁 逼到疤係咁甩波
可以見到佢地不斷針對黃牌球員狂攻棍逼佢紅
屌 半場換走lucas入dima打反擊啦 都唔知踢乜柒

根本無人比到波上前 卡雲尼波皮都掂唔到
就算鐵筒都要有form架
依家望得到rafinha收入中間
拉仔小白拉兩邊出波
多左空間俾疤猜

前半段一直集中精力招呼尼馬
疤分到邊去weak side拉芬拿都係做唔到啲乜
頭先好似見到美斯換去右路
睇下心psg點應對
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?
就算鐵筒都要有form架
依家望得到rafinha收入中間
拉仔小白拉兩邊出波
多左空間俾疤猜

前半段一直集中精力招呼尼馬
疤分到邊去weak side拉芬拿都係做唔到啲乜
頭先好似見到美斯換去右路
睇下心psg點應對

盧卡斯換迪馬 等斷波打反擊算啦
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?

鳩UP姐
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

大絕

0:3出線
今場PSG好似冇plan去踢咁 功又唔得守又失
一陣疤入多球然波出局
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?

鳩UP姐

事實應該係出到 但PSG由上至下仲要唔要面呀
面對住疤狗以人數黎壓迫,
就一定要搵住快馬接應長傳去撕破防線,
不過PSG半場都做唔到呢樣
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?

鳩UP姐

個損失可能仲大過出線
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?

鳩UP姐

尋晚阿狗就應該用呢招,唔洗輸咁多
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?

鳩UP姐

一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?

鳩UP姐

好狗 上面明明講緊首回合嬴果隊要咁做
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?

鳩UP姐

個損失可能仲大過出線

人不要臉 天下無敵

PSG真係咁做

下次作客魯營仲出唔出到球場
一個唔小心紅左就

拎三紅出線算啦

真心咁樣會出到線?

鳩UP姐

阿狗咁錫身 點會同你打
完場繼續永續雲加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞