[長期]每晚十點正 窗邊咆哮 I Scream

2540 回覆
950 Like 26 Dislike
聽唔到叫嚟做乜?
你問嚟做咩呀?

另外,你唔開冷氣,咁你戴耳塞啦撚樣
咁熱閂咗窗開冷氣真係聽唔到咩
up
贏民意唔係贏你呢啲撚樣既民意,唔通藍絲五毛啲民意都要贏呀
你唔叫人要贏埋葉劉既民意
屌你老母啦
又要叫人開冷氣, 唔開冷氣就叫人塞耳
姐係點都唔撚聽人講 一味叫人張就下 你又唔撚張就下 朝早叫?
我都聽到
push
依家提供左解決方法,你唔撚做,反而要人張就,你咁撚鍾意叫人張就,你自己唔張就戴耳塞,on99
為其他話你五毛嘅巴打道歉

我明白你同其他人可能要訓覺,而你又話自己醒訓又唔開冷氣

依件事正正就係體驗咗你唔搞政治,政治都會搞上你

你話係負面影響人就緊架喇,但喺依個post嘅大家都認為當中嘅正面影響比負面影響更可取,所以要請你屈曲求全了

希望你唔好好似將軍澳條友咁,比憤怒沖昏頭腦

假如係同路人嘅,懇請你不割蓆不督灰

假如你覺得晚晚喺度屌會令你條氣順啲,咁請你繼續
我聽唔到所以淆底無叫
我完全聽唔到
咁姐係點?
反你既民意就唔洗要 咁搞乜野文宣? 洗乜去稅局SAY SOR呀?
你依個回覆正正講出稅局SAY SOR 根本就係做戲

你個LOGIC又係怪, 反你既民意唔洗贏, 咁唔反你果D就要贏, 本身唔反你就已經係你既
咁你重贏乜撚野? 你可以話有中間派 但係你又話要贏果D唔係你依D民意WOR
姐係非你族類就=唔洗理?
黃埔人表示 2230我有嗌啊!!!
慈雲山撚 有用大聲公

https://youtu.be/o6ZYn7iEnjE

聽晚繼續
我都提出左我既意見
你唔撚接受就唔好同人講你地要贏民意
反你就唔接受, 咁贏乜撚?
岩岩仲聽到天盛巴打嗌
啱啱上水都有人應我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞