[LIHKG] Galgame推薦及討論區 19 コミックマーケット97予定

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
周圍同人講自己推邊個嗰啲多數都係咁
日本應該最多fans都係3但比較靜
1/4/5啲fans就顛顛地(波台chi sin佬feel)
2冇3咁多fans
又唔似1/4/5咁痴線
就靜哂
不過呢啲只係啲人自己搞既
可能真係出官方投票又唔同哂。。。
出門了,希望機場手足們冇咁快入到去
Cx啲歌幾怪下,有啲又有新歌,有啲最新都係上年
啱啱搭車見到個阿叔玩bamdie隻breaker mobile
之前踢波成班都玩
我都有玩 但係真係無可能課
依家用部アルテミス都可以綠件升到紫件
都係刷到FGO悶先玩一陣咁
隻機戰伏撚到核爆
預左
老實講 機戰同G-GEN佢地唔出返任系個種style
好似機戰W 同 G-GEN DS咁
真係大家齊齊等收皮

官方:ok 所以咪創新下整手機GAME
主角機綠件不特止仲要拎走埋個x背包唔俾你綠件啲數字差撚到
活動要pickup機先打得完 仲要改機率改得咁明顯 真係陰濕到仆街
明明隻驚唔算差 係都要一開波就搞死佢 屌你老母bamdie
第一次Rising 明明好地地
佢又想hard sell佢抽機
第二次Blitz 攪到鬼死咁難
依家又死死地氣變返第一次咁

佢又唔知自己根本唔值得人課金抽
頭身手腳背劍槍盾分開曬抽麻Q煩
人地FGO 5星一中就係中佢就要中8次5星先係一部EXIA咁
仲要課抽Pilot 邊有可能有好多人同佢癲
一定好快執

依家我部アルテミス全60先算係正正常常打到Event Hard
佢依家都仲算係好 特攻機係多D幣咁 仲要起碼有一部特攻機係可以上期EVENT換
佢邊一日出個Event一定要抽特攻機我即DEL GAME
event機得兩倍 無可能換得哂
要換哂紫覺件同event機基本上係逼你抽
但係佢活動又無石 其他石又越送越少 擺到明逼你課金
難睇到
要換哂紫覺件同event機基本上係逼你抽 <<
紫覺件仲要超少

我當你課左金抽左一整部EXIA
呢3個EVENT夾埋D紫覺件應該好似印象岩岩好夠升曬上金件
但係特攻期過左10世

呢隻GAME為左引人課金攪到全隻GAME都好反智
真係當半隻掛機GAME玩 玩到佢一谷人課金就可以即時DEL
其實我覺得佢應該
整幾部唔駛抽技既機
如果想打得爽就抽勁機勁招
衣家想正常打都難過登天
搞到好撚反智

一開始就趕客點玩落去
無咁多 覺件我打齊淨係升到兩件+一隻ai金
本身佢出個濕鳩活動之前都有課
一出即刻退撚哂款 咁想賺錢丫拿
機戰DD真係玩到燥
打一關先比兩粒石真係好孤寒
最難頂係250石先可以十抽
每個世界大約十關
比你打哂四個世界最多得80石
我覺得佢所有裝set做1-3星
之後可以升做5星
但係要瘋狂刷野先可以抽同升星會好d

一係就免體力
咁樣無課都可以靠瘋狂刷活動換到一部機
再草下石等自己想要既機出活動咁

利申:前排玩左一個禮拜就棄左
佢係全部件都升到金 但係成長值唔同 紫>藍>綠
綠件同紫件max lvl嘅數值差係講緊一倍以上
花牌psycho pass
想睇既都係出劇場版
好忙,冇時間開坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞