[COYS - 香港人維園見] 熱刺球迷吹水區 163

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
巴打記得印科
KDB
VAR
Tanguy Ndombélé vs Man City:

100% duel success
100% dribble success
100% tackle success
87% pass success
66 touches
39 passes completed
10 duels won
5 tackles won
4 dribbles completed
1 assist

你咁都留意到
呢到好多手足都要啦
講個人技術同傳球能力,LML係好過Son,但Son既決斷力好過LML,所以Son踢波係簡單、直接同快,踢出黎好有效率,一般後防都好難防到佢,因為唔夠快,而LML有8、9成時間唔果斷,妹下妹下,搞到d波去親佢到都好大機會斷,後防好易應付佢。

所以只要LML出腳快d,俾波爽d,加埋佢本身既傳球視野(隊內大力視野最好,其次係佢,拳王有時都神來之筆既,我諗肥普都係睇到呢一點,所以先留佢),咁就會表現得好d,因為呢到始終係英超,節奏快好多,你一慢就會失控球權。

如果佢唔再改善,建議佢番意甲,有好多時間俾佢點妹都得
數據球皇
VAR再次救命
佢真接俾傾都得啦
絕對認同,成日妹妹下
因為Lucas一出成隊又生哂 lml真係成日拖慢哂
咁禿盧打後備好d,保持板凳同臨場戰術既靈活性,同埋禿盧大部份時間後備出黎都表現好過打正選,可能有氣有力,屈人地後防無體力。

今場波和到算好啦,睇兩隊射門數據都知,兩隊波既分野係中場控球同組織,我又唔覺出禿盧先會對呢方面有咩幫助,你話唔出Winks就可能有改變,所以就算禿盧打正選Sub LML都極大可能係落後先。

咁落後緊,戰術上好似正選LML Sub禿盧好過正選禿盧Sub LML。獌後防上半場習慣左熱隊波無速度無攻勢,突然出禿盧,咁可以對獌後防帶來即時威脅。
其實佢唔再妹妹下,係幾好用既...可惜次次都....肥普你屌佢多d啦
話說lml 攬嗰下有無睇VAR??
輸晒中場加龍門口UUU
中場嗰三件所謂坦克要負責啦,都幫唔到波運上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞