有冇白羊座嘅巴絲入嚟揮個手

678 回覆
44 Like 7 Dislike
Hiiii
pish
白羊絲可唔可以教我應該點追白羊女
洗唔洗表白?
宜家同佢係frd
我識個白羊女 我完全唔識睇佢係咪對我有興趣 究竟白羊女對有興趣嘅target會比d咩signal
獨立 有主見 需要私人空間 記仇 自信
有啲未必係白羊座既主要特征
好似記仇咁 係天蝎座既主要特質
但都有齊曬
白羊絲
仲有好懶
白羊男一時秒回 一時隔勁耐先覆但明明有上線 見住佢online又唔覆個吓完全唔知佢想點 天蠍女表示唔想再等我係咪可以放生佢
因為想吊下你胃口費事你覺得我好似所有事都你排先
Btw 可以直接講出口如果你有信心 因為女仔開得口我地一定唔會仲扮on9想拖下拖下
白羊係唔係會成日報喜不報憂
有時feel 到白羊男唔開心但直接逃避我問題
其實我覺得白羊係愛情腦,愛情真係可以掌控喜怒哀樂
眼神睇得出,會不停偷望你
有冇人4月7
我同個白羊女識左5 個月 朋友關係, 佢message 我個陣有時會叫我BB , 有時會話miss u . 想問下其實miss u 代唔代表佢鐘意我? 定係其實miss u 都可以係朋友之間講 冇特別意思 成日覺得佢係度亂放d signal 搞到人誤會
咁應該係真對你有意思 通常白羊女對感情好專一認真架 而且五個月夠佢清楚你為人啦 我建議你主動少少 俾下你啲signal比較好
其實係, 覺得冇人想比人放負 同埋有事都好快唔記得
主動關心下佢囉 幾warm
好似隔離個天秤post 見過你
Sorry 好似唔太記得你
但我主動問好似逼佢講咁
白羊係唔係好鐘意自chur
唔知點解我只係feel 到佢當我係朋友 因為我見佢同d 女仔frd 溝通都會話miss u , 同埋我哋唔係日日text 可能係1-2星期text 1-2次 。同埋我比d signals都好明顯 都會覆佢miss u too 掛住你個d 。 有時我message 或者reply 佢story 都好耐先覆我
白羊男報到, 我可以講話 ... 日久生情好少
通常第一眼 有feel就有feel, 無feel就88
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞