中槍女子既圖片

95 回覆
231 Like 2 Dislike
早幾日
詳情睇站務台
太多三毛帶風向
依家禁咗P牌推post同正/負皮人哋
三毛都走埋出嚟
睇嚟呢個方向正確
幫手forward出公海
我P牌, 幫手推.
幫推
你都快d盲啦
可能有啲nitpick-y,但Cosette其實完全冇參加過場革命可惜冇咩海報有Eponine,如果搵佢啲海報可能效果仲會好啲
Cosette個樣係代表住成套悲慘世界, 連埋佢老豆同阿媽.
10周年個icon係佢, 代表弱勢社群.

我諗唔到其他更好先用佢
所以我咪話我係nitpick囉佢呢個的確係最好嘅選擇,夠iconic

改圖記得落原圖credit
西人好重視呢樣嘢
歷史總係不斷重複
//
《悲慘世界》的主題是寫人類與邪惡之間不懈的鬥爭,人類本性是純潔善良的,將一同走向幸福,但要經過苦難的歷程。書中穿插當時法國革命動亂的背景和拿破崙滑鐵盧戰役的描寫,以及當時法國社會的很多細節都有論及,比如俚語、下水道和女修道院等情況,雨果在書中都分有獨立章節描寫。故事情節錯綜複雜、設計巧妙、跌宕起伏。雨果力圖表現嚴刑峻法只能使人更加邪惡,應根據人道主義精神用道德感化的方法處理,他借主人公之口說道「最高的法律是良心」。他寫道:「將來人們會把犯罪看作一種疾病,由一批特殊的醫生來醫治這種病。醫院將取代監獄。」
//
Her eye was shot on..... sounds better wor
概念很好
22樓
一齊推
*Her* eye. sorrrr
最近收到不少會員反映有關 P 牌的意見,經管理團隊商議及平衡後,決定臨時作出以下調整:

• 2019 年 6 月後註冊會員一律標示 P 牌直至另行通知;
• 2019 年 6 月前註冊會員則維持現時方案,上線日數未滿 90 天將會標示 P 牌。

【P 牌標記會員新增限制】

• 每天只可開設一個主題;
• 所有回覆強制無「推文」效果,除會員在回覆時手動開啟「不推文回覆」外,將不會於內文中作出(手掌圖)標示;
• 無法對所有主題或回覆作出評分。
OKOK.....了解. 幫手FACEBOOK貼出去.
推呀 同意樓主 一件事物在地化會敢容易達到輸出效果
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞