屯公做乜撚野呀又

1001 回覆
24 Like 0 Dislike
點解唔搭西鐵?

利申:搭緊

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

月票計落條數都唔係平得過960好多

每次比唔係住屯門既人問做咩返工唔搭閪鐵就好撚炆, 西鐵出港島轉車轉撚到傻
首先要迫輕鐵去西鐵站,上西鐵又要玩超級無敵爭櫈仔(仲要只限屯門站)
轉完個南昌線去香港站之後如果唔係返中環係灣仔果d
又要係香港站行到勁撚遠先搭到港島線,上車又迫多次
返工都話總站出發可以爭下櫈仔,收工真係企足全程好撚難頂
又咩好得過坐巴士一覺訓醒就落車丫
而且其實屯公唔塞既960 961係好撚快
d區外人識d 咩

由細到大都住屯門變左去邊都搭巴士
就算平時係市區移動都係鍾意搭巴士多d唔洗行上行落
點解唔搭西鐵?

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

每次比唔係住屯門既人問做咩返工唔搭閪鐵就好撚炆, 西鐵出港島轉車轉撚到傻
首先要迫輕鐵去西鐵站,上西鐵又要玩超級無敵爭櫈仔(仲要只限屯門站)
d區外人識d 咩

有部份人係兆康坐回頭車
頭先有架馬莎走撚左入黎行巴士專線
好多貨車偷雞駛入嚟

成撚日都係。。。。

由巴士線實施到而家都未聽過有人俾人捉過

有時會見到有猶差係公路上面捕住
但應該個陣大家都收到風唔會行

應該要日日都擺猶差
每日任務(1/1)
好多貨車偷雞駛入嚟

成撚日都係。。。。

成日捉 熱點係轉車站 然後深井落斜
點解唔搭西鐵?

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

d區外人識d 咩

有部份人係兆康坐回頭車

我係屯門果邊倒頭車都無得我坐
點解唔搭西鐵?

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

d區外人識d 咩

有部份人係兆康坐回頭車

坐西鐵去兆康,之後落車去對面坐回頭
而家西鐵載客率每日好似已經超八成
多埋洪水橋應該會過100
而家西鐵載客率每日好似已經超八成
多埋洪水橋應該會過100

元朗區應該逼唔上
點解唔搭西鐵?

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

最衰狗鐵無一張月票係包哂所有線
唔計機場羅湖

都唔明點解狗鐵唔學日本出點對點通勤票

唔洗賺錢咩
點解唔搭西鐵?

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

大西北買月票要你放隻都成日出去先至抵
如果放假少出街搭巴士都唔係貴好多

我就係計過數先唔買月票
我返工返灣仔,星期六出去玩,計落月票只係平40蚊都到 我不如坐巴士好過啦

根本張月票就唔係預住屯門嘅過海返工
好多貨車偷雞駛入嚟

成撚日都係。。。。

呢期日日都有猶太人捉
不過只係轉車站捉,打後WFC
點解唔搭西鐵?

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

我就係計過數先唔買月票
我返工返灣仔,星期六出去玩,計落月票只係平40蚊都到 我不如坐巴士好過啦

你個個禮拜都出街玩咁咪抵
點解唔搭西鐵?

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

我就係計過數先唔買月票

你出港島玩就唔抵
點解唔搭西鐵?

好撚貴
過撚埋海要成26,7蚊
962 18.8

960 $20.8O

用月票

d區外人識d 咩

有部份人係兆康坐回頭車

坐西鐵去兆康,之後落車去對面坐回頭

搞咁撚多野都係坐巴士算la
推定先
又到收工時間,準備塞車
diu her lo mo
今日星期六洗唔洗推定
晨早流流又塞

有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞