【FiveM宣傳】香港倫敦 - Roleplay | 倫敦及香港主題 | 物價低 | 主打角色扮演

69 回覆
7 Like 3 Dislike
我哋係《香港倫敦 - Roleplay》團隊,之前都開咗個post宣傳,但最近轉型,再宣傳吓,我哋雖然決定加返職業同經濟系統,但主力角色扮演,所以物價低,買車容易,唔似啲要逼你課金買車,令玩家可以輕鬆遊玩。加上幾乎每日更新,不斷有新車!,而且提交嘅車輛模組建議絕大機會會接受!能夠滿足鍾意車同認真角色扮演嘅你,務求建立一個平台予喜愛車同角色扮演嘅玩家。

本社區以香港同倫敦合併爲主題,遊戲嘅內容包括:載具、人物、武器、城市環境等會以英國倫敦爲主題,而角色扮演模式及制度主要會以香港爲基準,但亦會加插少量英國倫敦成分。由於倫敦與香港始終有別,因此會加入少許虛構內容以便結合兩地元素。

我哋現正招募高質素而且有意投身角色扮演的人加入社區,有熱誠即可!救護員與消防員無需申請,任何人都可以救人!至於警察,提交簡單申請表格及經過觀察後,行爲良好者即可獲批!申請完永遠唔入server嘅人一律不會考慮。

何謂「角色扮演 Roleplay」?
由於好似好多人唔係太知道角色扮演係咩意思,等我簡單溫馨地解釋一下:
角色扮演即係任何人可以發揮創作力量同幻想,即興創作故事劇情,然後投入參與。
玩家可以自行製造案件,例如搶劫、綁架、非法賽車、毆鬥、工業意外、交通意外等。
然後亦可輸入指令 /999 回報事件,由其他玩家扮演警察、救護員或消防員前往處理事件。
請各位以盡可能最接近現實情況噉扮演。

如欲瞭解更多關於香港倫敦嘅資訊詳情,請前往Discord群組查看!
Discord群組: https://discord.gg/hxDN7U7

多謝支持!

最後一句,
光復香港,時代革命!
香港人加油!
自推
自推
自推
自推
過埋聽日先
自推
自推
自推
自推
自推
自推
自推
自推
自推
自推
自推
自推
推推推
自推
光復香港,時代革命!
自推
繼續自推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞