轉貼:01記者爆料,付國豪與01的關係

215 回覆
1070 Like 4 Dislike
612 721 811
Push
搵食姐 都係藍底?
唔制裁依啲支共報香港永遠都唔會有和平嘅一日
永遠喺關鍵時刻制造對立,分化群眾,用盡方法引導輿論。最危險嘅係面對黑白分明嘅現象,都可以比佢講到灰色,例如光復元朗嗰日可以用盡一切歪理去否定遊行,要停止示威先至談判,同政府口徑一致。最怕就係依啲喺背後捅你一刀嘅人,佢地絕對唔係無知,而係陰險惡毒狡猾,本質上同納綷/共產黨冇分別,利用群眾嘅無知,速食心理,去加深矛盾,未來只會更加奸險。制裁tvb之後,下一個目標就係佢
Push
up
是咁的,有班香港人寫咗封信多謝支持民主嘅韓國人

麻煩各位幫手轉發,盡量令多D韓國人可以睇到
留下CM支持下啦
有冇supporting 望下
紅底01 不嬲都紅到仆街
于生 係港台節目 讚鳩人民日趣 中產定理性
笑撚死
唔知點解好撚多人鍾意睇01 D垃圾
push
我都係轉貼,係得咁多
以 眼
Strong post leave name
原作者有補充:

竟然有人提!我都想補充幾點:大地傳媒又叫做大地傳播有限公司/大地時代傳播(北京)有限公司/大地文化傳播集團,還有大地創意行銷/大地電影,總之英文名dadi media, welcome大家fact check, 核心人物都係劉榮,劉榮乜水?劉榮咪南海控股ceo.

Otherwise, 世華萬向係大地旗下係事實,多維好多野包括人員同資源都係同世華萬向分享,所以國安最有可能係沙咀道十樓,why?你懂的,自從Mr chi 放手兩岸 miss number 又敗走掉下國際。

但話零一等同環時就言過其實,世華萬向(多維)有支援環時,未必代表零一有,其實全世界都知阿公水喉,不過今天原形畢露。而于公已經佈署多維零一合併就人人皆知,同朕check check北美多維、多維cn 已轉香港為註冊地,將來零一同環時一家親未必不是夢
Push
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞