μ's永遠愛好者bin c交流區(3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

係,彈琴個件事

比人話扮野,好似係,動畫好似都騎劫LLer

要睇過先知係唔係扮出黎

WFC

至少有啲fd睇過都過都話,如果咁好戲佢不如去做戲算啦,至少唔覺得係假,真係純粹出意外,無咩陰謀論
利申:唔係水水人,同埋唔會特別黑水團

如果唔係假既,呢個意外真係幫水團加好多分

禾睇jor 2次刀覺duck 假

收爹啦ching

係,彈琴個件事

要睇過先知係唔係扮出黎

WFC

至少有啲fd睇過都過都話,如果咁好戲佢不如去做戲算啦,至少唔覺得係假,真係純粹出意外,無咩陰謀論

有冇睇MH live,Emi都試過失聲唱唔到喎 ,表演出錯常理係唔停晒,係會繼續run落去,你睇彩彩live忘記歌詞,樂隊有冇停,彩彩都份繼續到記得歌詞個位唱返,我覺得終斷表演係失格行為

利申:以上斷鳩估

要睇過先知係唔係扮出黎

WFC

有冇睇MH live,Emi都試過失聲唱唔到喎 ,表演出錯常理係唔停晒,係會繼續run落去,你睇彩彩live忘記歌詞,樂隊有冇停,彩彩都份繼續到記得歌詞個位唱返,我覺得終斷表演係失格行為

就算出錯係舞台效果,我認為唔關聲優事,係爛鐵嘅問題,三社搵得依班小妺妹,都係想容易控制姐,講真三社依家嘅做法同μ's嘅時候相比係更商業化

要睇過先知係唔係扮出黎

WFC

如果主唱有忘記歌詞 失聲我覺得繼續落去都正常
但係音樂部分出錯仲點繼續
其實有無LINK睇下
其實事發一剎那
好多人都唔知咩事
甚至以為係官方新預設情節
直到鏡頭拉近左
大家都清晰意識到原來並唔係預設情節咁簡單

或者咁講
我可以理解冇睇live既人點解會覺得係假
因為畢竟有D事情要親身經歷過先知
如果真係想知事件究竟係真定假
唔好信人(包括我)
等BD出左問人借又好或者等流出片段都好
點都好啦
總之就自己去睇一次
如果自己覺得係假就係假
自己覺得係真咪就係真

同埋老實講
除左睇live外
如果稍微有留意一下班聲優資訊
相信對判斷事情的真與假都有幫助
退坑賣物,有意pm++++
其實事發一剎那
好多人都唔知咩事
甚至以為係官方新預設情節
直到鏡頭拉近左
大家都清晰意識到原來並唔係預設情節咁簡單

或者咁講
我可以理解冇睇live既人點解會覺得係假
因為畢竟有D事情要親身經歷過先知
如果真係想知事件究竟係真定假
唔好信人(包括我)
等BD出左問人借又好或者等流出片段都好
點都好啦
總之就自己去睇一次
如果自己覺得係假就係假
自己覺得係真咪就係真

同埋老實講
除左睇live外
如果稍微有留意一下班聲優資訊
相信對判斷事情的真與假都有幫助

大家都係唔好繼續討論拉拉新晒嘅嘢,唔係一陣又比人花式晒,傷害到

pmed
D pile港一二三出晒黎....

pmed

收唔到pm,係咪玩野
D pile港一二三出晒黎....

好大勢力
退坑賣物 平另一位會然5蚊
另收朱夏bb goods

認真賣物...
退坑潮

退坑潮

咁幫手接收未
睇返今日啲repo都開心

新楠大法好

真係幾鐘意呢對組合
得閒重溫番希果散步先
話說呢度應該有巨巨去左現場睇我老婆浸腳

做節目新楠、新内真係好睇,節目效果好好,emi去妮凜花唔知點解會變左做感性節目 ,去希繪就變左NTR向,完敗南條
退坑潮

咁幫手接收未

冇錢接,有錢都上貢左比emi同KSSN
睇返今日啲repo都開心

新楠大法好

真係幾鐘意呢對組合
得閒重溫番希果散步先
話說呢度應該有巨巨去左現場睇我老婆浸腳

做節目新楠、新内真係好睇,節目效果好好,emi去妮凜花唔知點解會變左做感性節目 ,去希繪就變左NTR向,完敗南條

Kssn成日講話同fd去左做咩
死都唔肯係南條面前講係邊個
但上其他人節目就好快講果個係emi
退坑潮

咁幫手接收未

咁你貢左幾多

Kssn成日講話同fd去左做咩
死都唔肯係南條面前講係邊個
但上其他人節目就好快講果個係emi

仲有播果段海浪錄音,一嘢K.O南條
退坑潮

咁幫手接收未

咁你貢左幾多

好少咋,買佢三隻碟姐,點同啲巨巨下下全特
得過三隻仲講出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞