【突發文宣計劃!】首個針對中立淺藍黃嘅大型文宣「牆紙」上線啦!

1061 回覆
1712 Like 2 Dislike
星期5晚有第二期
最尾果張有
A4, 印完可以好似本雜誌俾人睇咁
感謝~
多謝,請幫忙share TG channel
下期會調整一下, 希望A4都睇到

下期會調整一下, 希望A4都睇到

會調整一下

推 721 811
我覺得可以再簡單啲,主要係自命清高既人同老人中年人未醒。

自命清高既好難跳出「世人皆被煽動我獨醒」既思維,幾乎可以放棄。

如果同老人家、中年文宣,可能要多幾張:字可能要大啲同再簡單啲,等佢地遠距離望就吸引佢地睇下係咪真先!要有佢地想睇既角度入手,希望有啦!

雖然係咁,我都照印住貼堂呀!多謝你地!
唔會.

1. 我吔派嘅話要攞牌, 巴打自己印應該無問題
2. 無人手派, 另外怕俾藍絲搞
3. 成本太高, 效率未必高

所以我吔首先鼓勵各位print 一份放係屋企俾兩老睇先,又或者貼係屋企幅牆度。由內而外,再貼晒响連儂牆、香港嘅每一埲牆!希望大家打破對方嘅心牆!大家又可以袋住幾份派俾身邊嘅人,希望做到遍地開花。

請幫忙share TG channel

而家都係模模下, 巴打可以俾多啲意見.

多謝, 請幫忙share TG channel
冇問題! 我突然諗到例如做「比較」,例如:
鬥暴力? list 圖vs圖(記得加斬人/分開上碟)
鬥破壞? 例:隨街扔蛋、地鐵站vs爛左啲窗個啲
鬥執法力度?例:唔使多講721個啲vs我地畀人捉左幾多(記得加啲血淚圖),畀人告暴動!
鬥破壞經濟?例:回歸政府扔左幾多錢落咸水,4000蚊有幾多錢係行政費,條鐵枝單車位8萬一個vs 我地良心幫襯左啲乜野....

之類,最後一定要每個poster有一條問題,個問題立場基本規範好,咁你撐唔撐啲乜?等佢地責備自己良心,咁可能有機會!

可能同巴打做開日式文宣好唔同,唔好意思。

我都想係到集思廣益下,希望突破到位對外宣傳!

愛大家
8.21 19:00-23:00 元朗西鐵站靜坐
8.23 19:00-21:00 香港人鏈
8.24 13:00 觀塘遊行
8.25 14:30 荃葵青遊行

黑警唔駛諗住洗黑底
五大訴求 缺一不可
光復香港!時代革命!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞