【突發】膊頭有花全部同我入哂黎做野! 要將「曱甴」呢樣野煲撚大佢

836 回覆
1521 Like 8 Dislike
817 紅磡
818 維園
你呢張太得人驚
高汁
我地係笑鳩蝗,笑警狗,個問題係,我地並唔係社會當權者,係無能力大屠殺蝗蟲警狗架!

出發點同本質都唔同,而且我地對抗緊一個有無限殺人前科既政權

理論only非割蓆
push!
同埋你呢張我睇落係藍絲型文宣黎
多謝大家,原來我個post令咁多人關注,因私人理由,如果要改圖,我要星期一先出到比大家,對唔住
紅色張圖係我同朋友既夢境,多謝樓主發大黎做
一直都好想推哩樣嘢
唔明點解無乜人講
完全係其心可誅
咁恐怖既事中共絕對做得出
人道危機係永遠站得穩既ground
已推,有力出力

跪求連仔快d開番個twitter

真正輸出革命

我地twitter既觀眾係知道咩叫自由同人權,要揸緊手中每一粒彈藥好好運用
攬炒

- 奸商執粒
- 酒店執粒, 土地用黎起價
- 工廈租金大跌, 中小企沒有租金壓力
- 商鋪租金大跌, 小商戶沒有租金壓力
- 住宅租金大跌, 唔洗再住劏房
- 樓價由500萬跌返落100萬
- 狗官地主無得再用貴租壓榨市民
- 領展撤出公屋, 可以食返$20蚊一餐
- 無哂自由行, 空氣清新
- 無遊客黎香港, 奶共機場公司跪低

冷處理

我地自己再post其他comment再互相upvote
推下先
UN要去到屠殺級先出手會唔會太遲
1黎唔夠料
2黎無文宣圖
3黎就算推左都唔知點叫美國佬出手
4黎曱甴未夠普及

而家係收割期
咁美國制裁仲有咩用?大家唔好咁灰住。仲有一條就係連登呢度冇乜人提過既⋯⋯

美國國防授權法 (National Defense Authorization Act FY 2020)
唔好睇少佢,雖然佢冇乜法律約束力,但係佢範圍好廣,基本上針對所有冒犯人權既行為。
話就話冇法律約束力,但佢基本上係代表美國國會立場。而且呢條授權法係一定會通過,所以議員有時係會將D同國防有少少關係既野,都放埋入去。

到底呢條條例又可以點用呢?其實我地可以睇返呢條… 全球馬格尼茨基人權問責法 - Global Magnitsky Human Rights Accountability Act

原POST樓主講係佢個藍絲朋友講起
感謝送核彈
其實ccp殺過既人遠比nazi多
我會星期一出過張新既紅色圖,直接用nazi去做例子,到時麻煩您啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞