藍絲真係敢簽呢份野?

548 回覆
5133 Like 14 Dislike
垃撚圾
..
係俾佢地填。撐送中唔係唔填啊?
行得正企得正冇理由唔簽啦
唔簽正黄絲!
笑死人咩ann姐
On9
攞去撐警大會派。佢哋撐警察,警察撐政府,政府撐送中哦。
幫藍絲填D名上去
唔知比人起曬身分證既香港警察會唔會簽呢
【英重量級議員 促給港人完整英國國籍】

// 英國下議院外交委員會主席圖根達特(Tom Tugendhat)呼籲,政府應給予香港人完整的英國國籍,作為與北京對峙的一種保障。(法新社)//

// The UK should give Hong Kong citizens full UK nationality as a means of reassurance amid the current standoff with Beijing, the chair of the influential Commons foreign affairs committee has argued. (The Guardian)//

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

喺香港住嘅take返Hong Kong
Postal code 就打000000 或 N/A
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
幫佢print出黎派先,屌佢老母
即刻印比藍絲老豆老母填啦
記得要求仁得仁呀
好醒目 愛國人士快簽
簽有咩問題,好人好姐無犯法驚閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞