親共 vs 真愛港商店地圖 集中區 (新增報料FORM)

158 回覆
62 Like 2 Dislike
光復香港, 時代革命, 長期作戰, 全民抗爭!!!!!!! (全民製作抵制名單 )
https://lihkg.com/thread/1503934/page/1?post=1
Pushhhhhhhhhhhhhhh
---------旺角潮成園店主澄清 (本人一手)----------

1: 我之前門口位置有放選民登記表格

2: 我請的伙記必須一定講廣東話而不是普通話,我地唔會請只識普通話的員工。會唔會其實有同行抺黑?請查清楚事實!

3: 8月5號潮成園107係有半罷工的

4: 以我所知上海街分店潮成園店(不是我本人持有,是我老公的細佬持有的,佢本人是淡黃/和理非)而我咁岩睇到上海街cctv有一樓面同其他客講過示威者(樓面只是討論但無咩點鬧示威者),但我當日已經立即打電話鬧左樓面仍有同佢分析同解釋示威者的行為同表現。

4: 幾年前的佔旺時間我店都有支持佔旺的

5: 我本人跟我老公係極度深黃. 基本上次次都去發夢 而我地亦都是前線!

我為此向你深深致歉!

本人盡力維持地圖準確性, 實在難辭其咎!

大家請多多支持潮成園

麻煩幫手update 返張相
原本間鋪已有record
Thanks
係咪有app?
有, 但其他人整的
[AN/IOS] 發夢罷食app
https://lih.kg/1421345
404咗
404...
This map is no longer available due to a violation of our Terms of Service and/or policies.

仆街Google
Google 封曬抵制名單, 唔該幫幫手! 我地要人舉報
光復香港, 時代革命, 長期作戰, 全民抗爭!!!!!!! (全民製作抵制名單 )
https://lihkg.com/thread/1508621/page/1
想問問樓主有冇backup list?
我可以試下整個website 出地圖
大家好!

尋晚GOOGLE 話我地個MAP 違反使用條款將個MAP 收左皮, 事前並冇警告或通知

我地團隊懷疑係有藍絲/勢力大量投訴

藍絲可恥, GOOGLE 可恥

我地而家會由BACKUP 恢復, 之後俾新LINK大家

藍絲可恥, GOOGLE 可恥
巴打加油 岩岩諗住睇下邊間食得就發覺無左
無左權限嘅
原來係仆街藍絲搞事
辛苦手足。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞