淘寶越黎越多「該寶貝不支持銷售到您選擇的國家或地區」

60 回覆
0 Like 20 Dislike
我試過買樣野用電話app唔俾買
用desktop又買到
用私集 送去大陸貨倉 私集再送香港
仲有 del咗你淘寶個香港地址
因為好多野唔比過關,所以唔比運。你私下同賣家傾佢ok咪比香港地址囉。但正式訂個到一定要大陸地址

香港地址都唔洗改,同賣家傾完,揀賣家直送ok
因為好多野唔比過關,所以唔比運。你私下同賣家傾佢ok咪比香港地址囉。但正式訂個到一定要大陸地址

我發夢果陣煙花都運到落黎 有咩常人用嘅野會運唔到 願聞其詳
豬撚到 死番入你老母個子宮啦
你上網求其打間私人集運公司 ,如神洲集運
你睇佢個集運教學,就明咩係非官方集運。

利申:我唔用神洲,非打手

但係賣家直送都唔比揀wo

你個腦係咪生係屎忽度
弱智就咪撚學人用淘寶買支那野啦

有冇咁豬
屌你咁都有笑點
笑死
樓豬買倒未呀

你個腦係咪生係屎忽度
弱智就咪撚學人用淘寶買支那野啦

有冇咁豬

我求下大家唔好再笑樓主喇
生得蠢係香港已經好慘
你地唔同情不特止,仲要笑佢

你睇左佢個集運教學未?
如果睇左都唔明,算啦

正解
依家連弱智都去玩淘寶,難怪會有咁多院友上連登
仲用垃圾野
有機會某件貨響網頁係會岀現樓主個句..但同一個商家同一件貨你試響手機版就會買到..
利申呢個情況成日岀現🤔
好多野你覺得係正常普通野係唔比,有d唔唔普通既野又比啵,唔知佢咩標準,想買d拉爆螺絲都唔比官集
又要蠢,又要用支那野。柒到呢⋯⋯
弱智
笑人嗰d係咪一出世就識淘寶?

一開始用就識咁啦
好多野你覺得係正常普通野係唔比,有d唔唔普通既野又比啵,唔知佢咩標準,想買d拉爆螺絲都唔比官集

試過買襪都唔比
但我唔係用官集

唔識唔緊要,唔識可以google,有人教埋佢去集運網睇教學佢都可以唔識
唔係蠢係咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞