【國際戰線】同你班撚樣講多次,仇恨言論係鬼佬眼中非常敏感,特別係美國佬

855 回覆
2094 Like 5 Dislike
當然要講埋,不只強推普教中,回歸後每天150個單程證配額,文化侵略香港,在港建立“新香港人“屯墾區如明日大嶼計劃,試圖文化上消滅香港人。請參考巴肋斯坦屯墾區例子:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Israeli_settlement
Push
新彊無直接証據
兩次民記都有發言人話唔覺甲由有問題
push
push
其實美國佬搬幾多嘢出黎都無問題架。title嘅嘢。
問題係,有無做先?

兩個月喇。車都整左部出黎啦。
好老實,拖住做不如唔好做。2046年先取消香港關係法啦不如。反正個個都收哂皮了。

真係要救你嘅,一早出左手啦。
未出手,佢噏到支支係世界公敵都無意思架。只會換來新一輪嘴炮。
即係原來有外媒潛左入去拍片都係假嘅?
話埋你地知邊d人要綁埋一齊

1) 律政只告示威者但唔告元朗暴徒,用既暴動/罪法集結罪名亦係政治打壓,意圖壓止反對聲音
2) 警渣高層唔批LONO,打壓示威集會自由
3) 亂掟催淚彈,有名有姓既警渣指揮官
4) 捐款支持警渣既商人,親共,支共份子
5) 有名有姓,出聲明同登報支持送支條例,同打壓和平示威既人
6) 港官,其家屬同埋有關連既商人同企業
7) 支共媒體

覺唔覺得同立場篇野講既大屠殺經過好似呀
準備仆街啦冚家剷
推爆佢
怒推
好多人以為我地叫警察做狗,佢地叫返我地做曱甴無咩好講
但西方人眼中,狗同曱甴完全唔可以相提並論,先唔講外國人當貓狗係人咁濟,就算係豬牛羊,喺外國人眼中最多係「屠宰」,但曱甴老鼠,直程係要「㓕蟲」「㓕鼠」,係大規模滅絕

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞