RLB Jess Chiu

115 回覆
34 Like 2 Dislike
我都唔知好多,好似都係 養育之恩 來生再報 之類嘅說話
Rlb間野係附近? 嗰個Jess Chiu係乜人黎搞到呢位23歲人兄走上絕路?佢個女神黎?條女畀人泵大個肚感到極度傷感之後去尋死?
利比出名閪
入去做命都短幾年
有得走好走
Rider
點解同我聽個版本唔同,我知道內容係好少,但係係哭訴傷害佢既野,至於有無提人.....應該佢屋企人先知
Levett
Bucknall
有無多d詳情?如果係被迫死一定追究!
請你地糾正我如果係錯, 因為不了解. 如果係逼死因為畀人推到嗰workload至極點,咁呢間野真係好有問題!不過得佢瓜柴因為workload, 而其他同事係咪都係咁又冇去死,咁就諗吓係咪因為其他野而唔一定工作上呢? 例如: 家庭問題, 感情問題, 讀書問題如果有, 等等?
可能佢俾人針對呢 好似之前東華三院個校長咁逼死人
樓主乜都無提過就開人名
你拋磚講個故仔出嚟先
間公司出唔起錢,工作壓力大,就留唔住有經驗的人,
唔請fg, 請咩喎?fg 冇工作經驗,做野慢,又做唔到公司要求,始終係賣專業,咁就畀人罵。
所以,得2個選擇,一係繼續做,一係辭職。
畀一個人定係一班同事針對?東華同呢單有咩相似地方? 東話係校長針對喎, 咁呢單係老細針對?
即係咩事
RLB
Exactly consultant做野要最岩最準 偏偏就最少時間比consultant 做野
個個入去都係搏考到牌就走

點會夠senior 既人做
For 考牌但一日exam study leave 都無
垃圾公司狗也不屌
得所謂嘅training materials 同 mock
RIP
RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞