微 博 好 多 大 陸 人 掉 轉 槍 頭

929 回覆
2402 Like 18 Dislike
起碼用太空卡 舊手機先好上去玩命

大陸網管無處不在 佢地一UP條片上去 兩秒就比人DEL左
推啊

希望一齊煲
ok喎呢招,又唔會點影響我地focus,大部分人都wfc

唔洗啦,京A88輿論戰喺網上搞就,18/8遊行要focus返五大訴求
九十九年成大錯 稱王只合在秦州
所有人聽住!呢個係千載難逢嘅機會!!
https://lih.kg/1474674

北京嗮左咁多資源大陸宣傳定性我地香港反送中,宜家我地可以一鋪清佢地袋
push
上次個單假學校 打學生 未冇左件事
[red][size=6][b]
煲大佢
612 721 811
大陸14億人
黨員好似2000萬
你當每個黨員有5個人跟佢搵食
即係大陸俾錢1億人管住13億人
呢個社會結構, 最危險係果1億人
佢地睇錢份上, 完全無忠誠可言, 而且知道中共既黑暗面
中共無維穩費出糧, 呢班人就會作反
本來呢d權貴野一直都有

咩校長拐女學生, 農村冇女人就拐女大學生入去做生仔機器,我爸是李剛等等數之不盡
有錢先睇得病, 活摘器官果d就更加唔洗講

但大陸人只可以屈係心入面

而家大陸一開始全面禁播反送中,到禁唔住就玩老屈諗住將我地做既野非法化, 點知大陸人見到不公既事就用反送中去支持自己, 港燦都做得點解我地唔得等等

呢個係一個好機會
可以幫佢地做張標語 遊行果時拉出尼影張相
之後用張相做內地文宣connect 佢地
十手
Strong push & pls

PUSH it to Chi Na !!
快啲上微博帶風向 班支唔吉到肉都唔覺得痛
反攻大陸!火燒後欄!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞