(疤區)[推到完場]巴塞隆拿 對 巴黎聖日耳門

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
巴區手足今晚想飲七喜定食八寶粥

九大簋

諗起都流口水
(我指巴黎諗)
聽朝返早
但都要捱夜支持下

九大簋

諗諗下都係十全大補湯好飲啲

九大簋

諗諗下都係十全大補湯好飲啲

12門徒最後晚餐
安蛇帶疤最後一場
留名
安蛇帶疤最後一場歐聯
留名
主win仲有1.35 按層樓訓身 聽朝收完錢去食麥記加大

直接買-1 收息啦

買巴黎換層樓啦
依場真係難買

直插客勝囉有幾難?
病緊,廢時睇了
安蛇帶疤最後一場歐聯
留名

安蛇
可唔可以留場執教最深刻既歐聯比球迷睇
完全唔覺巴塞會晉級到
今晚又睇我派膠啦
成班辣殺冇志氣,明明內心就覺得巴塞可以反cup出線,我老死蛙白係度實屌鳩you們

巴塞一定反cup出線!
成班辣殺冇志氣,明明內心就覺得巴塞可以反cup出線,我老死蛙白係度實屌鳩you們

巴塞一定反cup出線!

有邊個唔想
等緊小花carry
Technical Reasons: Denis Suarez is the only player not called up.
Technical Reasons: Denis Suarez is the only player not called up.

煙都無啦
病緊,廢時睇了

YOU認真唔好睇
[img]https://pbs.twimg.com/media/C6ZAYpYWcAE2Pqv.jpg[img]

煙都無啦

煙傷左點會有
[img]https://pbs.twimg.com/media/C6ZAYpYWcAE2Pqv.jpg[img]

煙都無啦

煙傷左點會有

傷左咩
冇咩存在感
我比較好奇今場會433 定343博博佢
AG IS BACK

煙都無啦

煙傷左點會有

傷左咩
冇咩存在感

個次打然馬體就傷左鳥,傷10日左右
AG IS BACK

仆街
我比較好奇今場會433 定343博博佢

343博下la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞