眾籌/自發免費派蘋果日報 2

6 回覆
5 Like 0 Dislike
之前貼左
https://lihkg.com/thread/1469436/page/1
回答一下大家問題。
Q. 可否傾一個平價
A. 我搭到的蘋果日報聯絡,下周左右可以和我傾

Q. 連儂牆更有效 / 廢老不看報紙 / 廢老拿去回收
A. Why not both? 我家有長輩不看連儂牆,不看電視,不買報紙,但看免費報紙。我家屋苑朝早不少師奶特意落樓取報紙看。我想是不同的受眾。

Q. 不如派宣傳單張 / 黑紙
A. 我目標是每朝取免費報紙的師奶,她們多數不取未傳單,她們想看的是報紙。如果要我自己印另一份報紙,一來我沒這能力,成本也未必比買蘋果平。

Q. 為何要益蘋果日報
A. 在返送中前我一份蘋果都無買過。奈何非紅紙媒只剩蘋果,所以大家之前才$3訂閱蘋果吧。

Q. 蘋果有平價,願意幫忙派1000份
A. 多謝!如何找可信的人有效派發,也是我未想好的問題。希望大家可以教路。
各位巴打絲打,頂住呀!
路還很長,記住齊上齊落!
可以賽後檢討,但永不分化!不割蓆!不篤灰!
It is now or never

求推求推! 香港人可以同時試下「節奏抗爭」noise making protest!

[推膠招]全民係屋企都可以示威:Noise-Making抗爭法
https://lih.kg/1469010

好多呀婆唔係要嚟睇,而係拎嚟賣
借位

818 手足要絕對和平!

依兩日trump/國際社會已經開哂口,關鍵時刻,咪掛住衝搞到外國幫唔到你口呀!!!

就算出老解,你反抗都唔會有用,之前都傾好左,出老解係全人類返屋企!

行前面既手足記住幫幫手適當時拉住d激動手足,唔洗理佢係咪鬼,總之睇撚住大家要冷静!

我地主動出手既話外國點樣幫你口????你要贏老共緊係要引美帝打佢,自己掉磚邊會掉得贏;依家就係關鍵時刻,所以要冷静俾老美有位出手!!!
可以夾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞