祝所有前線記者 義士生癌

12 回覆
3 Like 29 Dislike
唔好呀唔好呀 好人一世平安

歐洲議會科學及技術選擇評估報告(European Parliament Science and Technology Options Assessment)詳細研究胡椒噴霧及催淚彈等用於人群控制的化學武器造成的疾病及致命效果,指出兩者能夠造成心臟、肺部及肝臟問題。兩者更可致癌、引致胎兒突變、甚至引致將來的胎兒突變。
http://www.statewatch.org/news/2005/may/steve-wright-stoa-rep.pdf

我想叫佢地一定要年年做body check
睇住身體 因為煙真係好毒 好怕你地有事

光復香港 時代革命
屌你老母 你標題轉做希望佢地唔好生癌 麵可以好撚多人入嚟睇架 仆街
屌你老母 乜撚嘢標題呀
呢啲標題黨好好玩咩
個標題想點
收皮啦標題黨
屌你老未 blocked
標題黨blocked
sorry 開過 唔好推
負皮 block 不推文 上一頁
屌你做撚夠標題黨未啊
咁樣起個標題引到人入嚟咁又點啊?
你好地地起個題都會引到想知道資訊嘅人入嚟睇
但你而家算點啊?咒人唔使理由啊?
起個eye-catching標題唔係大撚哂㗎
( Show Blocked User - 嚴振謙 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞