美國眾議院長:香港的暴力衝突是中國發動|數週內將通過《香港人權民主法案》

731 回覆
2664 Like 7 Dislike
[動漫][高達情節] 雷比爾將軍入電: 地球自護佔領地各反MS團隊,六一式戰車大隊,民防團,急救隊和偵察大隊,過去三個月的戰鬥,你們付出無比勇氣,表現頑強意志,發揮驚人智慧。面對渣古來襲,我們陷入不對等的苦戰,的確,我們損失慘重,付出4百萬戰死,7百萬被俘的代價。 我們頑強的決心,多次動搖自護軍的根基,有效牽制自護的主力,為聯邦軍,亦即自由世界的兄弟姐妹,買來寶貴時間,去完成V作戰計劃。 戰略研究部佩洛西正部署高達,鐳射大炮及太空坦克於戰略重點,特朗普亦以MS戰為戰略優先,作為南極條約人道處理戰俘談判籌碼,聯邦的義士!戰情兇險,你們未必可以收到這個大台的信息,但你們過去三個月智勇雙全的表現,已令我,雷比爾將軍,有信心,當聯邦MS投入戰場時,你們定必可以協同作戰,為聯邦軍憲法,為聯邦軍土地,聯邦軍的子女,争取勝利!
推,所以小弟跪求勇武巴打暫且休息一下,等文宣組,美國旗巴打做下野先
我要做美國第51個州既人民~
咁2邊都唔好你係咪要揀中國?唔阻你
俾你無條件揀,你會做中國人,定係美國人?
高下立見。
都唔知你乜尻邏輯...

結果可以係美國用香港玩完中國之後變棄旗
爭取人幫手係一件事
唔好FF人地義務幫你
躝喇波台狗
我支持港人治港
Sir, this way
頂唔順啦!快d
求下快撚手d啦 頂唔到幾耐
In the Congress, Democrats and Republicans continue to stand united with the people of Hong Kong

we connect
咁冇美國支持香港有冇機會有普選呀?
Pls Americans this way
Hongkongers welcome all of you
數週d官走哂資啦
有撚有咩
美國支持同美國人做特首兩者好大分別
普選就算有美國支持我諗都唔大可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞