香港奶共Rapper Dough-Boy 何翱 出賣香港人

77 回覆
155 Like 10 Dislike

屌你老母 奶共狗有咩資格唱WTF HK呀
原來國籍仲要係加拿大 係度出賣香港人
唔好意思,借推一下,大學生請入

[第三次po 了]做問卷籌錢俾612 人道支援基金
https://lih.kg/1430200
睇佢平時rap咩都知道佢唔係好關心香港社會
大陸仔奶我理撚得佢 你香港本地Rapper 你班聽眾全部後生仔上前線擋子彈 條仆街去護旗?
跟那5克熱返大陸數白欖啦😂👍
同得蝗嘉爾合作 知咩料啦
Rap埋啲垃圾 啱去垃圾堆
但佢啲隊友有出去發夢
BAKERIE 想返大陸搵人仔呀麻
參加中國新說唱,但D蝗語又廢,鏡頭都無幾個就比人OUT走,奶共都無得佢奶
根本BAKEIE同老味一擔擔,見錢開眼話之香港死
https://instagram.com/bloomfesthk?igshid=qa61cvjcqiy0
另一邊成班Rapper 義演捐錢比星火同盟救義士
如果我柒左唔好屌咁大力
但係張圖關dough boy 咩事?
我屌 我見到佢like左啦
like咗唔代表啲乜wor又
HK rapper = 唔出聲,最緊要搵錢
之前heyo話兄弟爬山,自己會用歌發聲,依家都冇撚晒影。
大家都知like張圖唔代表認同
繼續無限上綱吖你地
你會唔會去like FB d 撐警post呀
佢六月有個ig story, 寫住who cares politics more than music, he is brainwashed 咁上下
但之後好似冇再講咩sosad
唔知佢咩立場,所以無話過佢
佢個隊得tommy同未來正常d 肥誠把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞