818大遊行要百萬人就唔好咁懶啦

1249 回覆
1504 Like 10 Dislike
push
貼落連儂牆
社區文宣
推啊

818見
揾連仔del
pushh
Push
講撚漏咗
仲有Airdrop大軍
講撚漏咗
仲有Airdrop大軍
講撚漏咗
仲有Airdrop大軍
隔咁耐都係500幾正評? wtf
你地知唔知呢場好重要?
講撚漏咗
仲有Airdrop大軍
你可吾可以幫我開post 佢話我超岀主題上限。。

轉自tg

遊行集會宣傳或呼籲圖,其實唔洗整咁多款
出來。咁多款唔同意義不大,示威者是不會因為文宣圖而決定是否參與,故勿太費神製作宣傳運動,日程表或文字傳播遊行及集會資訊已經相當足夠。。
呢一刻,重點製作攻擊或資訊性文宣,等集會人仕可展示或派發,甚至貼在連儂牆,傳播信息,因示威者沒有官方媒體傳播政府作奸犯科既事。況且沒上述文宣,難道叫集會人仕現在派發宣傳遊行單張,是完全沒意義。
打氣及宣傳遊行及集會文宣真的不用太多款,1-2款相當足夠,再多沒有意思的。
現時暫時會減少轉載打氣及宣傳類文宣。

818宣傳集會單張 多達25款。
你地認為集會派或拎圖中單張定宣傳集會單張有破壞力?
政策施政單張冇時效,集會遊行係有,過左時效稿件係沒用架
所以真係唔好晒咁多精神去做宣傳遊行同集會既單張。
搞到D人出到來變行動派,而非宣傳派,依家應該係主打文宣戰。
要海量圖中既文宣,方為奏效,重點仲要係派及貼單張係合法行動。
政府好難告用家。

#文宣戰
#攻擊或資訊性文宣

直接針對建制派&藍絲的觀點,反駁對家。每字每句都要中 point,附例証,猶如律師打官司,或考試答題中 marking.

開吾到post有冇人幫開!!
外國人想幫香港可以點幫?叫佢罷買中國貨!
https://lih.kg/1472936
出面太多post
但大家目標想要百萬人就預咗呢幾日要留一半嘅818post
街上面都要至少達到宣傳616嘅規模呀
612 721 811
會唔會有中英雙語宣傳既文宣圖?
香港人fb ig有外國朋友真係好普遍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞