陰陽眼朋友表示深水埗陰街坊已憤怒

645 回覆
3412 Like 38 Dislike
真心想訪問下各位高靈人士
[有圖]荃灣手足比人斬到開花
https://lih.kg/1471792
唔熟路嘅開句聲/比D啟示,大把深水埗街坊帶路去SSP驚焗
燒番多啲比佢哋啦如果唔係我地都奶野
班狗依家點會驚
而家精神不知幾興奮
要做埋陰間文宣了
我有親戚係睇到既
佢話佢有一次係道燒街衣 好似就係714
燒燒下無啦啦有個的士佬撞lum左佢地個鐵桶
個的士佬落車兇神惡殺咁想鬧人喇 (我唔知佢點解撞到野仲想鬧人 唔係好記得 可能燒個位出左馬路)
佢落左車 班收緊野既勁嬲咁怒啤個的士佬 想衝去個的士佬道咁(我都係聽佢講 要自己想像)
我親戚就叫啲鬼返返黎 冇事冇事 繼續收
個的士佬見到係燒緊野 即刻say哂sorry話冇野
大概係咁
以前鬼怪怕皇氣係因為以前警察大都主持正義,所以關二加持,但呢半年克驚不斷作陰質業,關二早巳唾棄。剩底只係件裝飾品,讓wowo感覺良好。
818, 追討黑警濫權!!!
做到好多野
eg:鬼掩眼 射錯自己人
日日出現係黑警面前 導致精神問題自殺
開槍卡彈 或者走火 放tg時候吹翻黑警自己

如果真係有陰間朋友幫手
唉也你唔得咁樣架嘛
人地都只係得一日出黎
點會知咁多發生咩事先得架
體諒下佢地啦
班狗仆街了
好似要帶軍裝個啲on99 cap 帽先有 你唔見呢排少見左啲軍裝帶個啲帽?
做乜鳩
通靈Whatsapp
818, 追討黑警濫權!!!
818,正視警黑合作

可能印果時加咗啲特別化學嘢
恐--怖--在--線
(純屬老作)

hi edmond,話說我女朋友係有陰陽眼,但唔係好勁個種, 但盂蘭節有時都會見到d朋友仔。

咁琴晚我同女友去深水步食飯,食完野經過西九近深水埗警署,見到有人燒街衣,我好奇睇左陣,我個女朋友一路係咁叫我走,我話唔使驚喎,燒街衣合法架,唔會有事架。

點知唔夠一分鐘,碰碰碰,催淚彈從天而降,市民即時四散,我同女友都好驚,一路跑,走到黃金先停,成條街都冇晒人,點知班差佬都係咁射。真係離晒譜。我女朋友面都青埋,我以為係因為食左催淚彈唔舒服,咁就拿拿臨同佢返屋企。

返到屋企,我同佢講,班差人都癡癡地,冇人都射。咁佢就好驚咁同我講返,原來係橋底d人燒衣時,佢已見到好多黑影排晒隊收野,黑影多到企滿馬路,條龍甚至伸延到d橫街。所以個時先係咁叫我走。

佢話防暴出黎開催淚彈,其實唔係對空氣開呀,而係對住d"朋友仔"開呀!

佢話d黑影打極都唔走,佢地係好黑既影,黑到催淚煙都遮唔晒。d防暴就繼續對d黑影射,一路向前推,就快接觸到黑影時,d影突然一陣煙咁退晒入鴨寮街,跟住d防暴就繼續瘋狂對鴨記亂射......

聽到呢到,我都起晒雞皮,我順手開電視睇港台32直播,d街坊原來返番黎繼續燒衣,我女朋友一見到電視嚇到喊晒,我問佢係咪又滿街黑影,佢話唔係呀

今次d黑影飄晒入警局停車場,有d飄入警局二樓,有d仲飄入警車同埋差人d私家車裡面

今次班黑警仆街喇,d仙人今次堅嬲,可能想報警投訴

經過今次事件之後,我以後都唔敢接近警署,陰氣真係好重
陰間連儂場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞