[真慎入]荃灣被斬示威者傷勢

720 回覆
633 Like 38 Dislike
跟住係可以唔拉人
嗯 警黑合作 死全家
真係好恐怖
早日復康
咪傻啦,今日幾號?
張相今日先拍嗎?為何現在才post
咪再製造白色恐慌
咪傻啦,今日幾號?
咪再製造白色恐慌
咪傻啦,今日幾號?
咪再製造白色恐慌
咪傻啦,今日幾號?
咪再製造白色恐慌
咪傻啦,今日幾號?
咪再製造白色恐慌
Dllm
咪傻啦,今日幾號?
咪再製造白色恐慌
我屌你老母死黑驚!
綁個內地公安就不斷重複講講講
講你老母啊,呢兩個月發生左咁撚多事你唔撚回應;

屌你老母笑閪白衫人斬撚到人就斷腳你唔撚臭閪譴責。

你話示威者唔肯放救護人員醫治
你地開槍,施放催淚彈,立亂打到人重傷你地嗰時又有冇即刻放行啊?
冇啊屌你老母,兩邊夾死人地鐵都照放催淚彈,你地班死黑驚又有冇比人走啊。

女義士比人打撚盲隻眼眼啊,永久毀容啊一個少女,屌你話係彈珠?
彈你老母個屎忽閪啊,縮返入去啦撚頭公共關係科,拉左人未啊?調查左未啊?

仲有走光女義士,你訓斥左啲下屬未啊On撚柒尻尻,聽佢地啲垃圾記者會,聽到我好撚炆,屌你真係好撚好撚好撚燥。

有冇人性,有冇天理啊。

仲有個臭閪微博,百度報啲野,睇一秒我斬想打撚爆個Mon啊

十四億支人肯死未啊,個腦坐撚住晒。
屌!
睇完又點呀⋯⋯
下次咪又黎過,反正香港人都唔會暴力反抗,打人都會比人拉住
[推上熱門] 核彈都唔割嘅真正原因
入黎睇下啦
https://lih.kg/dEtzAS
一齊加油啊
張相真假暫難分
睇到都帶
睇到都痛
嗰日藍衣幫斬嗰個定係最近有新受害者?

好心痛

當晚嘅相

exactly 就係呢位手足被斬
8月5號

永遠唔會忘記
push,be strong and thanks for your did for hk.god bless you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞