[有圖]荃灣手足比人斬到開花

3651 回覆
4768 Like 183 Dislike
搞撚錯,點解對家可以咁卑鄙
811 真係好黑暗
大家818 更加要企出嚟
我夜晚都睇到
真係心痛到喊出黎
佢仲咁後生,得十幾廿幾歲,之後幾十年點算
佢被斷手腳筋,而且手仲要係右手,嗰個人分明係突登揀佢右手黎斷
而且好嬲嘅係,嗰日係有人喺隔離勸唔好打班黑社會,話要放佢哋走,放咗佢哋走喇,結果呢???
我淨係想講,勸放人、勸唔好打,都要睇對象咖
呢班黑社會,由一開始佢哋拎棍、拎刀、拎鐵通出黎,想打手無寸鐵嘅市民嘅時候,就要知道佢哋根本就冇良知可言,你諗住放咗佢佢就會搵返個良心返黎?結果而家害到個後生仔咁啊!

而且班義士當時會去荃灣,根本唔係為咗自己,為咗自己嘅話,佢知道有群黑社會喺荃灣嘅時候,佢就有咁遠走咁遠啦!!佢哋突登過去係為咗咩啊?就係為咗保護其他人啊!結果而家被佢保護嘅人害到咁啊!

你唔贊成暴力、你唔想打人,你可以企埋一邊唔插手唔幫手,但點解你要去唔俾人打人?如果佢哋打嘅、捉嘅係普通市民,咁你阻止係好合理,但問題係,佢哋捉嘅係一班喺鬧市度個個手持武器嘅黑社會啊!你話要放咗佢哋,你知唔知咁做即係俾機會佢去傷害其他人啊??

真係好痛心,保護市民明明應該係警察嘅職責,但結果要由佢哋黎保護市民,然後市民仲唔支持,令到佢最後傷到咁⋯好嬲,嬲到喊,更嬲嘅係,黑警咁都仲可以唔拉人,黑警落地獄!子子孫孫都會有報應!
Sorry...
不割席屌你老母

要港共十倍奉還
和理非又好
勇武都好
核爆都唔割
好心痛
咁多正評

原po明明有傷者相,你又唔加

Source又唔比
img]https://na.cx/i/sLqmdBO.png[/img]

原po明明有傷者相,你又唔加

Source又唔比
img]https://na.cx/i/sLqmdBO.png[/img]

原po明明有傷者相,樓主又唔加

Source又唔比
我見依單報紙少見
我開頭以為 fake news
毛毛發功
正常post無死能做到
正常post無可能做到

今日幾號?
張相今日先拍嗎?為何現在才post
咪再製造白色恐慌

好心痛
屌 痴撚線
記得之前有人教話拉直對腳 一野打落去
我知你地好嬲 但全部人聽住 唔可以咁做
推上報
屌佢老母 垃圾黑警 呢啲人唔拉 拉市民?
上面位手足個文宣
可唔可以唔好直接放圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞