致解放軍:美軍從沖繩往香港只需10分鐘

501 回覆
3664 Like 48 Dislike
美國到時真的會出手?我不相信。
push
push
Sir this way
其實唔算係老解太廢,係美軍啲頂級武器真係好撚屈機。伊拉克嘅T-72B打M1A1正面粒炮彈係會彈開,連一個坑仔都無,而M1A1試過一炮打穿2部T-72B(雖然T-72比M1A1早少少出世)。F-15都試過同米格-29交手,無記錯好似幾十比零。俄佬啲野有返咁上下都比美國佬屌到咁,大陸啲二流仿俄機俾F-22打到100比0都有可能。
1900km/hr,. 長智識
點會唔大啊,現代戰爭無制空權基本上就無得打。派幾多陸軍海軍都係送頭,一直俾人係空中強姦仲點同人地啲海軍陸戰隊打啊。分分鐘習近平同中聯辦係香港嘅物業都比美軍炸埋,仲點有心情落命令?
又打口炮
5th gen fighter my friend.
幾個美軍夠擊斃十倍黑警啦,黑警就試下打死美軍囉,美軍潛艇幾十支巡航導彈夠炸散警總同所有狗屋有餘。
美軍唔一定要派F-22/F-35,可以派B-2/ B-1B哩類隱身轟炸機(作戰半徑一定夠,不過出動一次好似要洗成千萬美金)。炸咗你個軍營同禮賓府大陸都未知發生咩事。
平平地89m~120m 美金一部

港紙10億有找

但哩個term真係好拎柒
正確啲講係炸撚完你,再飛番沖繩降落,揸埋架車去美國村餐廳坐低叫左個扒鋸緊你先發現俾人炸左!
#我是護旗手🇺🇸
F-22主要用途係空戰,搶制空權,炸乜9?人地出F-22打殘你空軍後就出A-10雷霆Ⅱ同B2掃平你啲基地,雷達站同兵力集結點,跟著你仲唔投降就出B-52炸平你成個城市。唔好講話單憑戰鬥機就贏到咁on9啦, 單憑空軍都唔會贏到,但係無空軍支援就死撚硬。

依部野每小時4100公里喎乜嘢黎
認真美軍派部E-3係南海到干擾個通訊,北京真係可能要2,3個鐘之後先發現軍營無咗。
黑鳥,偵查機。已經唔多有用,間諜衛星做到大部分佢嘅職責。
諗起記者會果位巴打
求推求推! 香港人可以試下noise making protest!

[推膠招]全民係屋企都可以示威:Noise-Making抗爭法
https://lih.kg/1469010
呢個高汁
2173km/h 係要開加力先有,唔會開到好耐。普天之下可以超音速巡航嘅得F-22。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞