[iOS/An] 神魔之塔(70)機場最後的王牌

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
隻game堅無野好玩,咁得閒諗埋d無聊野
幾時先到下個po
飄+武田都38c,其實唔難
幫我諗下晚餐有乜好食

利申:未食野
唔洗等天降,開埋添哥已經保底40c
宵夜嗰間
榴槤西瓜炒意粉
你咁講咪同八號風球叫麥麥送一樣,d食物溝d屎落去你都唔知
而家去緊
自己炒ok
榴蓮西瓜一齊食會唔會肚疴
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20150718/19224063

市民萬一過量食用榴槤,可多飲水配合清淡飲食作清熱,此時要避免再吃咖哩、辛辣食物或去燒烤。不妨適量吃海帶綠豆沙、西瓜或雪梨等食物,減輕榴槤帶來的熱毒。
搭單問埋貝利亞夢魘幾時開
仲以為聽日有得打
抹香鯨,無,呢次改版真係悶,修羅場都開幾日就算,又無新輪迴
今日食乜
又話難上80000
zero隊難,btw唔好乜柒都貼上黎ok,唔知仲以為你暗戀我
證明返你話聽打都上到去覺得你樂勁,想加許一下比大家清楚你嘅實力。
抹香鯨,無,呢次改版真係悶,修羅場都開幾日就算,又無新輪迴
又話難上80000
zero隊難,btw唔好乜柒都貼上黎ok,唔知仲以為你暗戀我
證明返你話難打都上到去覺得你樂勁,想加許一下比大家清楚你嘅實力。
集氣活動『戰勝絕望』
時間:8 月 15 日 (四) 至 8 月 20 日 (二)
累計至伺服器總通關與個人通關次數,將可獲得不同獎賞與效果!

世界次數獎賞 (伺服器累計總通關次數):
50 萬次 - 靈魂 800 個 及 金幣 200 萬
100 萬次 -『超人變身器』抽卡機會 1 次(技 7) 及 [下週夢魘級中,敵人「超人貝利亞 凶暴形態」減少一行生命值,由三行減至兩行血量]
250 萬次 -「捨杜」1 隻 及 [下週夢魘級中,敵人「超人貝利亞 凶暴形態」再減少一行生命值,由兩行減至一行血量]
500 萬次 -「虹螢騰蛇」1 隻 及 [超人為你助陣:進場後所有「超人」的主動技能 CD 變為 0)

福利關卡打好打滿,我打夠1000次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞