侵仔Twitter話大軍邊境集結

114 回覆
235 Like 2 Dislike
自傘運起,各國為唔想付出口頭支援香港但零行動
示威者劍指機場呢招高
迫美國係放棄香港同跟中共開戰二選一

建議暫時唔好圍,愛國法官的投名狀不值一提
但大國間的戰爭係唔需要香港人介入

高築牆 廣積糧 緩稱王
Sir this way
有冇潛台詞無人知,照字面睇我真係覺得只係:Why do they have to blame me for not doing anything to intervene? 我好單純覺得佢認為美國無義務去幫
如果真係開打WWIII, 導火線就係陳同佳綠帽殺人事件
呢個柒頭大粒癦個名同事蹟就會記入史冊

諗起都諷刺
爆眼少女
Trump 要逼中國簽trade agreement

佢唔會出手或出口明幫(除非出軍隊)

所以佢先特意提提有留意解放軍調配

而家可以實際先幫手 係國會,因為打支那係美國一致目標,
敵人嘅敵人係朋友
如果唔係美國都唔係好關自己事,係得個關係法
侵侵同習近平傾緊貿易戰,幫緊大陸兇我哋呀,明唔明
口交部夠膽屌侵侵?屌完實加稅喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞