抆 槍 黑 警 特 登 揸 咗 個 女 仔 心 口 一 下

608 回覆
1652 Like 71 Dislike
cctvb cut左頭果段
有位入就入啦,成班護航做咩,咁多鬼?
[機場抗爭]呢條計好惡毒,大家幫手推上熱門睇下點拆
https://lih.kg/1468629
黑警死全家
發生左咁多黑警濫用暴力事件
香港人都係唔會對黑警住死裡打
香港人太善良太守法
要用呢點做對比,大大力宣傳
淨係睇隻狗最後抆槍腳震震,最後腳軟坐低咗就知班狗幾撚垃圾。
冇錯邊個割蓆正仆街
警察咁撚賤又犯哂法
藍絲都做到不割蓆 不分化

我地點解做唔到?
核彈都唔割蓆
唔好嗌就嗌得口響 做又第回事
影住矖,吊佢老味
大家做得好入機場原來仲可以打鳩popo
文宣做野
咁撚腳震揸住隻槍,瞄都瞄唔準啦
狗公專捉女性
Push
渣完波再拎枝炮出嚟想出火
Borrow a space here:

From 和理非group:

昨日佔領機場及粗暴阻止旅客登機真係錯曬,這種以達到自己的目的為借口完全不理別人的需要與林鄭有何分別?

香港可以把事件帶到外國層面,但絕對不是以這種以暴力縛架外國人而達成,這樣又與極權政府所做有何不同?

我絕不同意這種視香港問題比外國人的其他問題都重要的幼稚及不成熟亦不公平的睇法,我不相信"勇武派"這種自私唯我的心態會得到任何國家的真心支持,讓我感覺他們因生氣已失去應有的理智,而既然沒有了應有的理智,其他香港人又怎能依靠他們呢。

香港問題,香港人自己解決,絕對不應將無辜的外國人牽涉在內,這實在令人反感。

我唔係要分化割蓆 不過我哋真係要檢討下幾樣野!

1. 唔好比狗動搖到,佢要扮鬼發癲,係佢立場係合法嘅,因為警察實唔會交人,而會有真人蒙上罪名。狗依架做野係冇準則架,再係咁只會無限送頭,無補於事。

2. 目標要清晰,冷靜處理同分析所有野,一兩個消息已經可以令局勢緊張,所以唔好人云亦云。記得要冷靜諗一諗,三思而後行。

3. 機場同係街唔同,有好多遊客,要令外國人支持我哋,因為好多外國人唔知香港發生咩事 ,搞到佢只會矛頭直指我哋。之後整幾多文宣都冇用。

4. 本人一直都覺得和理非其實係口裏說不,身體卻很誠實,大難臨頭各自飛,所以前線唔好侍住有和理非,做一啲令和理非好難接受嘅事,和理非好緊要,有文宣,有人數,有說服力,所以唔好失去佢哋。

5. 前線真係要有幾個基本嘅規則e.g. 唔可阻醫護做嘢,唔可以推撞記者,etc. 呢個亦可幫捉鬼,因為佢哋會想做成傷亡
PS: 今次一定要贏
從來歷史書都係勝利嘅人寫嘅
贏嘅就叫革命 輸嘅就叫叛亂
我們要名留青史定遺臭萬年就真係睇今舖
希望各位手足唔好放棄,要力爭到底
有朝一日,大家可以除低gear,為勝利乾杯

#天佑香港
推到佢仆街 赤手空拳 抆槍?我屌你老母
我覺得手臂姐
不過幾治癒下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞