張超雄,郭家麒,Sorry

558 回覆
3472 Like 69 Dislike
[不割] 和理非與勇武之互相制衡
https://lih.kg/1465223
吸取教訓 重新岀發
612 721 811
光復香港
支持手足
絕不割蓆,唯要改進

我地唔會割蓆,但我地亦都會持續去改進,希望運動可以更上一層樓邁向成功之日,我地要一齊尊重,正如人人平等冇話邊個大啲有得話事啲,有咩建議大家投票解決,我地亦要每日一齊去檢討得失,正如人人都會有失誤嘅時候

古今中外所以社會運動總會有失誤嘅時候,可貴之處就係識得自省,而呢場運動其中一樣重要嘅係自己要有一個自省精神,一旦出現失誤就要認,認完就要反省,吸取教訓,下次再可以做好啲,人數亦會keep住多,人多就可以贏

如果出現失誤唔去承認,唔去反省,唔尊重對方互相指罵,只會不斷重複失誤,人數會變少,最後重演2014年雨革失敗歷史。
《香港機場說明書》全部同我入黎!
https://lih.kg/1468423
加油,重要既係各自努力,通力合作
核爆都唔割!
多謝你地出現係現場!
見到啲人起手想打佢 個心都離一離
一句到尾 respect
其實都要多謝你兩個出嚟擋令到件事無再惡化落去
對唔住啊
如果有自稱前線阻人檢討,周圍屌人搞分化,大家思考下最有可能係咩人。就算係真軍隊打仗都會檢討調整策略啦。勇武都要用岩地方用岩時機。有時真係會諗,明明人少不利勇武,仲有人磨爛蓆唔肯走,會不會係黑警扮示威者然後拉更多真前線示威者。黑警臥底一齊被拉然後放出來你都唔認得啦,包曬頭蒙曬面咁。如果有人號召做D作無謂犧牲,你又唔肯定係咪鬼,就唔好理佢,等佢自己一個幾個做。請保持冷靜頭腦。

勇武前線令人敬佩,但前線作戰更加需要冷靜,希望前線有勇有謀,不作無謂犧牲。記住,場仗可能有排打,如果唔冷靜既話,浪費物資人力,好不利抗爭。

#黑警死全家
#光復香港時代革命
#對黑警做乜都唔會批評
#檢討唔係割蓆
https://mobile.twitter.com/Birdyword/status/1161299001414578177

佢重要收棍,揸左一下波!!!

人地冇割我地,我地都唔好diu 得咁盡
有啲咩做得唔好唔緊要,最緊要識認錯,反省之後改善
張超雄示範過架
我相信大家都做得到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞