[突發] 原來機場帶頭踩疑似公安既人係黑警扮, 文宣快D做野!

228 回覆
313 Like 24 Dislike
黑警又混入示威者搞事
我地好和平
搞事既都係黑警
大家幫手推
黨媒記者文宣方向二揀一:

1. 福建黑幫無記者證假冒記者被圍堵

2. 福建黑幫以黨媒記者身份入境參與811 北角暴力事件,離港期間事敗被港人圍堵
721,811
警察又混入示威者搞事
幫手推
黑警又搞事
push
幫手推上去呀
黑警又混入黎搞事
[機場快入]唔好再糾纏係捉鬼問題上
https://lih.kg/1465735
警世文 機場一戰之我見
https://lih.kg/1465840

我地唔靠外國靠自己?攬炒巴登報無?共和黨無?人權法無?侵侵無?澳洲無?聯合國無?人權組織無?如果無外國 一早派軍隊殺撚哂我地啦 我地個焦土係要靠外國架?無外國制裁我地一早死撚哂啦 咪撚咁低能啦 你依家咁做未又係搞9旅客想等外國出聲,但咁搞無人會想幫我地 我想贏呀,唔想發左二個月夢白費呀屌

咁你依家去夾住班旅客,唔俾佢地走,直至外國肯幫拖,咁你照下鏡,果一刻你係香港人,定係變成一個暴徒?你真係覺得咁樣對個運動有幫助?平心而論,我唔該您跳出深黃框框用普通入角度去睇呢件事,外國唔係深黃,我地一直係自己個框框去睇,好難贏,我地要多角度思考,去就自己爭取最大既勝算

依家係林鄭擺到明放人入機場帶頭搞事 想抹黑我地 點解我地要中計... 我知我地點都唔割 我都係對個運動毫無利益 外國知道既資訊無我地自己人咁清楚 佢地只會覺得我地係搞事 你係機場衝,除左肉酸有乜撚野用,記唔記得點解我地去機場?係因為想宣揚我地個情況係全世界旅客知,我問你,我地依家似乜野???我地依家就係肉撚酸,連旅客都反感,咁我地當初去機場為乜呀?

借問聲 咁樣連全世界遊客都對我地反感 我地仲係咪當初既香港人 為自由去爭取?咁樣橫蠻無理法只會令我地立場惡化,對我地既抗爭有咩幫助?機管局自己取消航班我地先叫有用,咁樣自己阻人上機 有咩意義?機管局會因為你阻住果幾個遊客而取消航班?個遊客未無辜硬食哂,再加傳媒抹黑,我地未輸哂囉 ,依家搞到我地變到神憎鬼厭咁 仲點樣贏 ?醒下啦,唔好俾憤怒沖昏頭腦,我地係要贏,唔係要發洩,咁搞對件事無幫助,琴日機管局警察咁搞,世界矛頭直指政府,但今日呢?直接我地呀,理智呀手足,我地要贏!!!!!!放下仇恨,智取,唔好俾林鄭得逞...機場戰線應該係繼續文宣和你飛好嗎, 不分化不割席,但真係想贏,唔想一子錯滿盤階落索

記住我地香港人係點
唔可以再比黑警混入黎搞事
推呀
幫手推上去

唔駛fc, 藍絲都係咁做我地點解唔可以照做?
唔好比黑警得逞
推上去
唔好再比黑警得逞
推上去
黑警混入示威者搞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞