黑社會派青年做鬼?????

101 回覆
160 Like 30 Dislike
有沒方法可認對?
拉佢走?定其他人一齊退後淨返佢哋係到?
捉咁又點,佢自己認係黑社會呀?黑社會做鬼唔會有證據比你搵到,除非你迫佢unlock wtsapp紀錄同影大頭起底。

你咁樣做得一捉錯人就仆街,肯定死硬
你唔附和或者阻止已經夠,咪撚捉鬼
不割蓆不篤灰
不割席
睇下幾時比不割席依三隻字玩死依場運動
明顯班on9勇武上晒腦
所謂道義只係戲劇渲染,黑社會只會利字當頭,而呢方面中共比咗好多錢佢地
未必係前線兄弟做,硬係覺得係黑社會混入黎
琴日有條友用黑社會語氣話咩保證人出唔返去
禁制令出埋 明正言順鬼可以出界搞事

所以今日鬼會更多 方便認人 當魚塘入夠魚就會關上所有門口收網 (魚唔夠多反而唔會收網 因為成本大)

賺成千人頭

如果你問怕捉錯遊客 對一對旅客名單就搞掂放行 外國passport 放

至於你話 我接機ja wor 我去搵朋友ja wor - sorry 問番你48小時先 落唔落charge 佢決定

如果你解拆到 你可以繼續入機場
每次活動時, 可以set一個底線共識 有咩唔可以做, 唔可以過呢個底線
一來可以防鬼, 二來大家有個底線
相信係衝動多D,激於義義,受人疏擺。
鬼來的,不是我們和平示威人士
我地應該每星期搵一日,同一個時間一齊搭車入機場
https://lih.kg/1468945
連登同溫層唔會見到呢樣野
仲好樂意去配合呢次中共對大陸人既維穩
同埋對香港示威係國際媒體污名化既行動
前線班大佬大晒架
初入行一定會。侵淫過成為蠱惑仔/女,會易受疏擺,走精面,攞著數。
要保持理智
有可疑,但不割蓆。
這証明要更多會在地表態的和理非臨場勸諭。
一定有後生黑社會收左錢黎搞事,
呢度好多人提醒過,你唔係佢地班人,
就要行開保持距離,而且要高呼黑社會打記者。
同意
打記者,打救護,一定係鬼
唔好諗割唔割,無論真定假鬼,在場人士一起要扎起佢地,等佢地冷靜又好,唔好俾佢地影響件事都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞