屌你地老母 你地有無搭過飛機架?

312 回覆
1791 Like 129 Dislike
唔做都 做咗 要立即改善 機場策略
要鬧就鬧共產黨,對準個政權,唔好再互屌同路人!
https://lih.kg/1467720
剩講炒依個point : 咩炒完咁點?炒完咪睇支共仆街囉 , 你想剩係香港人死再比支共陰乾香港定攬埋佢地一齊死 ? 我本人就冇咁樂觀 , 係支共底下係唔會有民主 , 唯一可以做既就一齊死啦仆街支共
講真
成場運動成功其中之一係文宣好強大

但文宣用意係咩?
同路人根本唔係首要,係自己友無文宣都會出

咁文宣就係比中立/淺藍/局外人(旅客)睇嗎?
認唔認同先?

但而家做法就係:我想你幫我,但唔該我請你食舊屎先

請問咁真係換到人幫你?

成日話民意唔重要
咁其實係咪文宣可以收手
反正要明既都明晒,民意又唔重要
宣比邊個睇?
係咪啊兄弟們?
我就係要呢d
完全認同
手足要檢討改善下
鬼根本無可能捉得晒
周到咪影佢大頭屌走佢算啦
唔通你敢眾目睽睽下廢佢手腳咩
勇武嘅前線們,橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛。從來只有暴政,沒有暴徒,感謝勇武前線日以繼夜以命相博 ,方令暴政黑警不致對我們任意妄為,勇武派願意為我們擋子彈,那現在勇武派將面臨巨大的輿論壓力,你們會為他們擋嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞